Οι νικητές για τις 3 μονές προσκλήσεις στην παράσταση «ΔΕΙΙΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ»

Κερδίστε από το LesvosPost.com 3 μονές προσκλήσεις για το «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ»(Θέατρο Κάστρου 09/7)- Οι νικητές 


Το LesvosPost.com επί της ευκαιρίας των γενεθλίων του που ΕΙΝΑΙ στις 15-07-14, όπου κλείνουμε 2 χρόνια ενημέρωσης και σε συνεργασία με την παραγωγή Culture Factory Α.Ε. σας πηγαίνει στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης για να παρακολουθήσετε  την παράσταση «ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ»  με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό, την Ρένια Λουιζίδου, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη. την Τετάρτη 09-07-14  στις 21:15 μ.μ στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο καθώς πάνω από 400 άτομα μέσα σε 3 ημέρες μας έστειλαν e-mail για συμμέτοχη στην κλήρωση…

Δυστυχώς οι προσκλήσεις ήταν τρεις και δεν μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε όλους τους συμμετέχοντες.. Επιφυλασσόμαστε όμως καθώς σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες κληρώσεις με προσκλήσεις για ΜΕΓΑΛΕΣ συναυλίες…….. Ευχαριστούμε όλους όσους έστειλαν συμμετοχή για την κλήρωση….

Οι Νικητές που κερδίζουν την πρόσκληση για 1 άτομο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση «Δείπνο με φίλους»  είναι η ΕΙΡΗ. ΚΑΡΛΑ. με τα 3 τελευταία ψηφία του αριθμού κινητού που μας έστειλε να τελειώνει σε 723 . Η ΚΩΝΣ. ΜΑΡ. με τα 3 τελευταία ψηφία του αριθμού σταθερού που μας έστειλε να τελειώνει σε 200 και τέλος ο ΚΩΝ. ΔΑΝ. με τα 3 τελευταία ψηφία του αριθμού κινητού που μας έστειλε να τελειώνει 761

Τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί και τηλεφωνικά εντός της αυριανής ημέρας…

Σημείωση (Τα στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται για ευνόητους λόγους)

Θεατρική παράσταση "Δείπνο με φίλους"

Προπώληση Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Γενική είσοδος: 16€, 12 ευρώ παιδικό- φοιτητικό- ανέργων- πολυτέκνων

Χορηγοί Επικοινωνίας: Lesvospost.com

Ημ/νια: Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014: Κάστρο Μυτιλήνης, Μυτιλήνη-Λεσβιακό Καλοκαίρι 2014

ΏΡΑ 21:15



Το L.P μεγάλωσε…. κλείνουμε ΔΥΟ χρόνια έγκυρης και έμπιστης ενημέρωσης γι'αυτο σύντομα θα διαθέσουμε και άλλες προσκλήσεις δωρεάν για διάφορες συναυλίες και παραστάσεις του Λεσβιακού καλοκαιριού με μεγάλα ονόματα της εγχώριας show biz….