Ξανανοίγουν τα «Goody’s» στην Μυτιλήνη

Σε κτήριο της προκυμαίας, εκεί όπου στεγαζόταν η καφετέρια «Caldo», θα είναι ο νέος χώρος που θα φιλοξενηθεί το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων «Goody’s» στη Μυτιλήνη.


Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, η ιδιοκτησία του εστιατορίου, μαζί με γνωστή αρχιτέκτονα, μπαινοβγαίνουν στο χώρο, πράγμα που δείχνει πως επήλθε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του κτηρίου. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σημείο της πόλης έχει μετατραπεί σε πιάτσα για μαγαζιά γρήγορου φαγητού τα τελευταία χρόνια.

Με την προσθήκη των «Goody’s», φτάνουν πλέον τα τέσσερα σε αριθμό τα σχετικά καταστήματα στην περιοχή. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα αν το νέο υποκατάστημα θα λειτουργεί σύμφωνα με το νέο στυλ που υιοθετεί η γνωστή αλυσίδα.

Σε συμφωνία φαίνεται να κατέληξε το πολύμηνο παζάρι για τη μίσθωση του κτηρίου στην προκυμαία, στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα στεγαστεί το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας «Goody’s». Καθημερινά σχεδόν μπαινοβγαίνουν στο κτήριο του πρώην «Caldo» οι επιχειρηματίες του υποκαταστήματος των «Goody’s» στη Μυτιλήνη, έχοντας μαζί τους γνωστή αρχιτέκτονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη γίνει ο πρώτος σχεδιασμός για το πού θα τοποθετηθούν οι εγκαταστάσεις της κουζίνας και ο χώρος έχει κριθεί κατάλληλος.
Οι ιδιοκτήτες, μάλιστα, ποντάρουν πολλά στο γεγονός ότι το σημείο πλέον έχει καθιερωθεί ως «πιάτσα της πόλης» για όσους θέλουν γρήγορο φαγητό και αυτό συνετέλεσε τόσο στην απόφασή τους να φύγουν από το παλιό κτήριο, όσο και στο να επιμείνουν ιδιαίτερα για την εκμίσθωση του συγκεκριμένου χώρου. Δεν είναι απίθανο, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να δούμε άμεσα να ξεκινούν και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου.

Θα αλλάξει;

Δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής αν το νέο εστιατόριο θα ακολουθεί την καινούργια τάση που αναπτύσσει τον τελευταίο καιρό η αλυσίδα, ανταποκρινόμενη στις αλλαγές της συμπεριφοράς των καταναλωτών και φυσικά στις κινήσεις του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η αλυσίδα «Goody’s» σχεδιάζει τη δημιουργία νέων καταστημάτων υπό το σήμα «Goody’s Burger House», ενώ και κεντρικά καταστήματα του δικτύου θα μετατρέπονται σταδιακά. Η νέα αυτή ιδέα αποτελεί ένα σύγχρονο μοντέλο εστίασης με επίκεντρο τον επισκέπτη ψυχαγωγίας. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2014 λειτουργούν τα «Goody’s Burger House» σε Γλυφάδα και Νέα Κηφισιά, ενώ ξανάνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το κατάστημα στο Πασαλιμάνι, υπό το νέο σήμα «Goody’s Burger House». Στόχος τής Goody’s είναι να αναπτύξει τα νέα καταστήματα ταχύτατα, επιλέγοντας κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.
Τα εστιατόρια «Goody’s» αλλάζουν πρόσωπο και εκτός από την ανανεωμένη ατμόσφαιρα, προσφέρουν και χρηστικές υπηρεσίες όπως το δωρεάν Wi-Fi, ενώ δημιουργούν και νέες γωνιές ψυχαγωγίας με tablets για ατελείωτο gaming και σερφάρισμα.


Πηγή Εφημερίδα Εμπρός