Ευχαριστώ από τους Blue Sardines προς τους Γαλα-Μαππα.. Και ευχαριστώ του Νίκου Γαλα στους ανθρώπους της ΑΕΛΚ

Ο Νίκος Γάλας και ο Λευτέρης Μαππας αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΛ Καλλονής και ο Νίκος Γαλας θέλησε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα να ευχαριστήσει άπαντες για τα χρόνια που πέρασε στο σύλλογο της Μυτιλήνης. Επίσης το ίδιο έκανε προς τους 2 ποδοσφαιριστές ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛ Καλλονής "Blue Sardines.


Η ανακοίνωση των Blue Sardines

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛ Καλλονής "Blue Sardines" θέλει να ευχαριστήσει ως ελάχιστο φόρο τιμής τον Νίκο Γάλα και τον Λευτέρη Μάππα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα όλα αυτά τα χρονιά.

Δύστυχος τα φέραν έτσι τα πράγματα και δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με την ομάδα μας.
Ο Νίκος γέννημα θρέμα Καλλονίατης, από πιτσιρικάς στην ομάδα μεγάλωσε με το όνομα ΑΕΛΚ στα χείλη του.

Ο Λευτέρης από την Πέτρα της Λέσβου, χρόνια στην ομάδα μας έχει δώσει αμέτρητες μάχες στα γήπεδα για να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα.

Και οι δυο είναι από τους ελάχιστους παίχτες που τίμησαν και έχυσαν αίμα για την φανέλα της Καλλονής.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους έχουμε και τους δυο στην καρδία μας και νοιώθουμε ότι είναι κομμάτι από εμάς.

Η ανακοίνωση του Νίκου Γαλα:

«Θέλω πρώτα από όλους και όλα να ευχαριστήσω με όλη μου τη θέρμη τον Πρόεδρο της Καλλονής Νίκο Μιχαλάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ με τη φανέλα της όλα αυτά τα χρόνια.
Επιπλέον τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη και όλη τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία μας. Μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω στους συμπαίκτες μου που συμπορευτήκαμε τόσα χρόνια σαν οικογένεια.

Εκφράζω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στον κόσμο που με στήριξε μέσα και έξω από το γήπεδο. Όσο για την Καλλονή θα την κουβαλώ πάντα μέσα στην ψυχή μου ως το όχημα που με οδήγησε σε μοναδικές στιγμές επιτυχίας και γενικά εμπειριών συνυφασμένων όχι μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά και με την εξέλιξη μου ως άνθρωπο. Άλλωστε η Καλλονή είναι το βιογραφικό στην μέχρι τώρα πορεία μου. Καλή επιτυχία και ακόμη πιο συναρπαστική συνέχεια στην ομάδα αυτή. Της αξίζουν τα καλύτερα».