Πολύχρωμος ουρανός στο στενό της Κομνηνάκη Μυτιλήνης-Τέντα με ομπρέλες… (ΦΩΤΟ)

Επιτελούς η οδός Κομνηνακη αρχίζει να παίρνει χρώμα και στυλ εφόσον σύντομα πεζοδρομηθεί πλήρως.


Καταστηματάρχης της πολύπαθης οδού Κομνηνακη εμπνεύστηκε έναν απλό, πολύχρωμο, τρόπο για να δροσίσει τα σοκάκια τις καυτές ώρες του καλοκαιριού και να φτιάξει τη μέρα των κατοίκων.

Το ντους χρωμάτων προσφέρει σκιά στα σοκάκια της Κομνηνακη και αφορμή για χαμόγελα στους κατοίκους της. Η εγκατάσταση των ιπτάμενων ομπρελών ήταν μια πρωτοβουλία του καταστηματάρχη της Αυλής της Γιασεμή.

Οι ομπρέλες είναι σαν να πετάνε, ενώ στην πραγματικότητα είναι κρεμασμένες από σχοινιά τα οποία έχουν δεθεί πάνω στην τέντα του στενού δρόμου.

Οι ομπρέλες αιωρούνται πιασμένες από την τέντα του καταστήματος και ήταν η πιο ευχάριστη κι αισιόδοξη έμπνευση του καλοκαιριού για τους Μυτιληνιούς αλλά και τους τουρίστες της πόλης μας.

Μία οικονομική αλλά πανέμορφη λύση για να ομορφύνεις ένα δρόμο.. Ας πάρουν παράδειγμα κι άλλες επιχειρήσεις!

Και «αθλία» δημοσιεύματα..

Με το που έβαλε ο καταστηματάρχης την αυτοσχέδια τέντα με ομπρέλες άρχισαν και τα γνωστά παράπονα του νησιού μας.. Οι γνωστοί Γκασμαδες που μετά τον Φούρνο Με Ξύλα και την γνωστή Ταμπέλα. Βρήκαν τώρα άλλο θέμα να ασχοληθούν…

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας για να προκαλέσει θόρυβο και να βλάψει την επιχείρηση έγραψε τραγικά πράγματα για αυτήν την κατασκευή και την συγκεκριμένη επιχείρηση. Αμέσως ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήταν υπέρ της παραμονής της τέντας.

Σίγουρα καθώς υπήρξαν παράπονα και από τα απορριμματοφόρα θα πρέπει με κάποιες παρεμβάσεις ανύψωσης η τέντα-ομπρέλα να ανέβει κι άλλο με σκοπό να χωράνε να περάσουν τα απορριμματοφόρα τα ασθενοφόρα και τα πυροσβεστικά οχήματα όταν χρειαστεί.

Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης έχει δώσει πνοή και άλλη μορφή στην πολύπαθη οδό Κομνηνακη μετατρέποντας την σε ένα στέκι νέων αλλά και τουριστών που είχαμε να δούμε χρόνια σε αυτήν την περιοχή...





ΥΓ: Και για τους γκασμαδες που θα αρχίσουν πάλι τα δικά τους, όχι το lesvospost.com δεν πηρέ χρήματα για διαφήμιση από το μαγαζί, ούτε είχαμε καμιά επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη απλώς προωθούμε ενέργειες που ομορφαίνουν το νησί μας…. Ανοίξτε πια τα μάτια σας.. Έχετε πάει το νησί μας 1000 χρόνια πίσω..!!! Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Βαφειαδη



Και δυο φωτογραφίες από ένα σοκάκι στην Αgueda της Πορτογαλίας με αρχιτεκτονικά κτίρια του 16ο αιώνα