Συνεχίζονται τα εργομετρικά τεστ για τους παίχτες της ΑΕΛ Καλλονής (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζονται τα εργομετρικά τεστ που ξεκίνησαν από το Σάββατο στην ΑΕΛ Καλλονής..

Οι εργομετρικές εξετάσεις έλαβαν χώρα τόσο στο γυμναστήριο Παπάζογλου όσο και στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛΚ Γεώργιος Σκούφος..

Το Σάββατο πέρασαν από καρδιολογικές εξετάσεις από τον ιατρό κ. Τσιράκη και ακολούθησαν την Κυριακή δοκιμασίες καρδιοαναπνευστικής αντοχής και αξιολόγηση σωματομετρικών χαρακτηριστικών στο Γυμναστήριο Παπάζογλου ενώ σήμερα στο Γ. Σκούφος οι ποδοσφαιριστές μας δοκιμάστηκαν στην επιτάχυνση, την ταχύτητα και την αντοχή στην ταχύτητα. Οι εργομετρικές εξετάσεις διεξήχθησαν υπό τις οδηγίες του εργοφυσιολόγου Βαγγέλη Ρουσόπουλο. Από αύριο οι ποδοσφαιριστές μας θα ξεκινήσουν κανονικά τις προπονήσεις τους. 

Το προπονητικό επιτελείο έβγαλε τα κατάλληλα συμπεράσματα για τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία. Αύριο θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενώ αναμένουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για το πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση για τους φιλάθλους πριν η ομάδα αναχώρηση για την Ιταλία.

 ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ  ΠΑΕ ΑΕΛΚ




Δημοσίευση
by ΑΕΛ Καλλονής (official).