Το Σαββατοκύριακο του Δημάρχου Λέσβου

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, το απόγευμα, παρέστη στα εγκαίνια της 2ης Εμπορικής – Τουριστικής – Πολιτιστικής Έκθεσης Expo – Aegean 2014, που πραγματοποιήθηκαν στη Μαρίνα Μυτιλήνης.


Ο κ. Βουνάτσος, επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και μίλησε με εκθέτες και καταναλωτές, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η διοργάνωση γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Γι’ αυτό εξέφρασε τα συγχαρητήριά του, τόσο στους διοργανωτές, όσο και στους συμμετέχοντες, καλωσορίζοντας ιδιαίτερα τους εκθέτες από τα απέναντι παράλια, καθώς και τους πολλούς Αυτοδιοικητικούς από Δήμους της Τουρκίας και εκπροσώπους Τουρκικών Επιμελητηρίων.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, το πρωί, ο κ. Βουνάτσος, συμμετείχε σε συνάντηση στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιο», παρουσία εκπροσώπων της εταιρείας «Marketing Greece» και εταιρείας που διαχειρίζεται αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες, με θέμα την αναγνωρισιμότητα – προβολή και διαφήμιση του νησιού μας. Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος, μετέβη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, όπου παρέστη και μίλησε τοποθετούμενος στις εργασίες του Ελληνοτουρκικού Επιχειρηματικού FORUM, που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λέσβου, σε συνεργασία με τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.  


Το Σάββατο το απόγευμα ο κ. Βουνάτσος, παρακολούθησε τον Μέγα Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος, χοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μυτιλήνης, κ.κ. Ιακώβου και Μηθύμνης, κ.κ. Χρυσοστόμου, Λάμπης & Σφακίων, κ.κ. Ειρηναίος και ο Μητροπολίτης Τόμιδος (Κωστάντζας) Ρουμανίας, κ.κ. Θεοδόσιος και συμμετείχε στη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και των Ιερών Εικόνων από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος, μέσω Προκυμαίας, προς τον Μητροπολιτικό Ναό.