Ν. Μιχαλάκης «Εκτός του κουπονιού στοιχήματος η ΑΕΛΚ- Να αφαιρεθούν τα ποσοστά του ΟΠΑΠ- Δεν θέλουμε ούτε ευρώ»

Tι δήλωσε στο a-sports.gr ο πρόεδρος της ομάδας της Λέσβου με αφορμή τη νέα εμπλοκή των νησιωτών στα φερόμενα ως ύποπτα ματς


Πυρ και μανία… Έξαλλος είναι ο Νίκος Μιχαλάκης με αφορμή τη νέα εμπλοκή της Καλλονής στα φερόμενα ως χειραγωγημένα ματς της Σούπερ Λίγκας και τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών (και όχι διώξεων) από τις εισαγγελικές αρχές.

Το a-sports.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ομάδας της Λέσβου, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας σε επαγγελματικό ταξίδι. Ο Ν. Μιχαλάκης δεν έκρυψε την αγανάκτησή του και παράλληλα έβγαλε την είδηση πως η Καλλονή θα ζητήσει να βγει από το στοίχημα!

«Αρνούμαστε κάθε εμπλοκή… Έχουμε ακούσει απίθανες ιστορίες. Ε, λοιπόν, δεν πάει άλλο. Να βγει η Καλλονή από το στοίχημα. Θα ζητήσω επίσημα προς όλες τις αρμόδιες Αρχές να βγει η Καλλονή από τα κουπόνια του στοιχήματος και από εκεί και πέρα οι Αρχές να δουν πώς θα μπορέσουν να εξαλείψουν ή να περιορίσουν τη δυνατότητα στοιχηματισμού της Καλλονής και μέσω διαδικτύου», μας δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Καλλονής.


Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Να μας αφαιρεθούν τα ποσοστά μας από τον ΟΠΑΠ. Να μη μας δίνουν απολύτως τίποτα. Δεν θέλουμε ούτε ευρώ! Να μας βγάλουν έξω, να μας κόψουν τα λεφτά. Κάθε τρεις και λίγο εμφανίζουν την Καλλονή σε περίεργο στοιχηματισμό. Έχουμε μπει σε ένα κυνήγι μαγισσών και καλούμαστε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Φτάνει πια!».