Φεύγουν από την ΑΕΛΚ Φαριας και Ζακουανι- Συνεχείς οι αποδεσμεύσεις

Παρά το «ψηστήρι» των ανθρώπων της Καλλονής, ο Γκάμπριελ Ζακουανί δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ουσιαστικά, δεν απέδωσε καρπούς το πρέσινγκ λόγω της συζύγου του, η οποία δεν το συζητά να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα κάνει το χατίρι στο έτερον ήμισυ και όχι στην ΑΕΛΚ και θα ψαχτεί για ομάδα στην Αγγλία. Κατά τα άλλα, παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Γιονάν Γκαρσία, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας με τον  Φαρίας.

Θυμίζουμε πως έχουν αποχωρήσει και οι Ζος, Νιαμπούγιου και έπεται συνέχεια. Ενα ερωτηματικό υπάρχει για τον Χογκ, ο οποίος όμως έχει διετές συμβόλαιο.

Το τοπίο, εξάλλου, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αναφορικά και με την υπόθεση του Εμάνουελ Περόνε. Οι νησιώτες δεν είναι αρνητικοί νστο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με τον Αργεντινό, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του.

Λύση συνεργασίας με Ούγκο Φαρία


Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ούγκο Φαρία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.