Μανούσος και Γιορέντε κοντά στο να υπογράψουν στην Καλλονή-Συνεχίζονται οι διαπραγματέυσεις

Κάτοικος Μυτιλήνης θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ραούλ Γιορέντε, αφού η διοίκηση της Καλλονής ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του.


Τη φανέλα της Καλλονής θα φοράνε όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με πληροφορίες  και την επόμενη σεζόν ο Ραούλ Γιορέντε αλλά και ο αρχηγός Γιώργος Μανουσος.

Ο έμπειρος αμυντικός Ραούλ Γιορέντε ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του συλλόγου της Μυτιλήνης και όλα δείχνουν πως θα ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης που υπήρχε στο συμβόλαιό του.


Στην Καλλονή θα αγωνίζεται επίσης τη νέα σεζόν και ο Γιώργος Μανούσος, σύμφωνα με τις τωρινές ενδείξεις. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο επιθετικό, ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Οι συζητήσεις έχουν κυλήσει καλά μέχρι στιγμής και εκτός απροόπτου θα υπάρξει θετική κατάληξη καθώς και ο ίδιος ο αρχηγός της ΑΕΛΚ είναι θετικός στο να μείνει παρά τις πολλές προτάσεις που έχει στα χεριά του από ανώτερες ομάδες αλλά και από πολλές ομάδες της Β Εθνικής όπου μια από αυτές είναι και η ΑΕΚ. 

Ο Μανούσος αγωνίζεται στην Καλλονή από το 2011 και τη φετινή σεζόν είχε 30 συμμετοχές και πέντε γκολ στη Superleague, ενώ στο Κύπελλο δύο εμφανίσεις με ένα τέρμα.

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται ο σχεδιασμός για την ομάδα της νέας σεζόν και οι άνθρωποι του συλλόγου επικοινωνούν καθημερινά με τον Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος θα μείνει, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, στην ομάδα.