1000… Λεσβίοι υποψήφιοι θα μας σώσουν

 1000 ΛΕΣΒΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!



Σύμφωνα με τα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν για τον Δήμο Λέσβου και για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, περίπου 1.000 συμπολίτες μας θα διεκδικήσουν την ψήφο μας!
Στις προηγούμενες εκλογές του 2010 είχαμε 106.000 χιλιάδες εγγεγραμμένους, ψήφισαν περίπου 50.000 τα δε έγκυρα ήταν 47.000! Είναι κι αυτό από τα περίεργα των εκλογών που μια τόσο μεγάλη ομάδα ψηφίζει άκυρο! Και κατά τα άλλα μας αρέσει να αυτοικανοποιούμαστε ότι αδιαφορούμε για τις εκλογές και για τους πολιτικούς και για την πολιτική!

Είναι σ΄ αυτούς που κατηγορούν τις τηλεοράσεις όταν προβάλλουν πολιτικούς και πολιτικές εκπομπές αλλά τις παρακολουθούν μετά μανίας.

Ετσι λοιπόν το (αυτοδιοικητικό) μενού είναι πλούσιο και έχουμε μεγάλη άνεση προκειμένου να διαλέξουμε ποιός από όλους θα μας σώσει...Θυμάμαι όμως ότι μόλις πριν λίγο καιρό κάποιοι έβγαιναν και δήλωναν ότι εξαιτίας της ΜΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ο κόσμος θα αδιαφορούσε και δεν θα έβρισκαν υποψηφίους. Βρέθηκαν όμως 1.000!!! Ωραίοι είμαστε...

Και τώρα τι γίνεται; Οτι γίνεται στις εκλογές. Ο καθένας ψηφίζει ότι γουστάρει, θα υποστηρίζει την επιλογή του μέχρι την ημέρα των εκλογών, αλλά από την επομένη θ΄ αρχίσει πάλι να βρίζει. Αλλά στη "ζούλα" θα προσεγγίζει και την νέα δημοτική αρχή για κάποιο ρουσφετάκι....


Το ίδιο βαρετό σενάριο..