Απάντηση «ΡΕΠΟΡΤΕΡ» του LesvosPost.com σε τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου



Σε σημερινό δημοσίευμα τοπικής γνωστής ιστοσελίδας και συγκεκριμένα σε μια στήλη σχολιασμού ονομαζόμενη editorial την όποια έχει υπό την επιμέλεια ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναφέρεται σε σχόλιο μου που είχα κάνει , στη προσωπική μου και ιδιωτική μου σελίδα στο facebook για τη φυλή ''ΡΟΜΑ'' που αναπτύσσεται ταχύτατα στη Λέσβο και καθημερινά όλοι οι κάτοικοι του νησιού μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καταστροφών , κλοπών κ.τ.λ. από τη συγκεκριμένη φυλή. Στο συγκεκριμένο σχόλιο η αλήθεια είναι ότι αναφέρθηκα με υβριστικά σχόλια έναντι αυτής της φυλής καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κινούμενος σε κεντρικό δρόμο της περιοχής ξαφνικά ένιωσα στη πίσω πλευρά μου ένα άγγιγμα...γυρίζοντας απότομα πίσω αντίκρισα ένα τσιγγανάκη ανήλικο να έχει πάρει το πορτοφόλι μου από τη πίσω πλευρά του παντελονιού μου...και να τρέχει! Ευτυχώς τρέχοντας πίσω από το τσιγγανάκι κατάφερα να του αποσπάσω το πορτοφόλι λέγοντάς του ότι θα το καταγγείλω στην αστυνομία αλλά, εκείνο από τη τρομάρα του  έτρεξε να φύγει...Αυτό το περιστατικό έγινε τη Κυριακή 23 Μαρτίου γύρω στης 17.00 ώρα.

Στις 18.26 μπαίνοντας στο προφίλ μου στο facebook από αγανακτισμό μου ανάρτησα το συγκεκριμένο σχόλιο «εγω τα βρισκω κομλεξικα αυτα τα πραγματα!προσωπικη μου αποψη...δε βγαζουν καπου αυτα που πανε να κανουμε με τις ταμπελες και τα πλαστικα στη προκυμαια!!
αηδιαζω και μονο που τους βλεπω τους γυφτους και να περνανε αναμεσα μου...αυτοι θελουν φωτια και πεταμα στη θαλασσα...δεν ειναι ανθρωποι οι γυφτοι!!οσο τους αφηνουμε τοσο πολλαπλασιαζονται και οσο πολλαπλασιαζονται τοσο βρωμια γεμιζει το νησι!!
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΦΥΣΗΣ!!»...

Στο δημοσίευμα τώρα της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρεται προς έμενα με τον ορό φασίστα, που όπως θα δείτε παρακάτω τι σημαίνει ο ορός φασίστας δεν ευσταθεί ΑΥΤΟ το όποιο αναφέρει ο συγκεκριμένος αρθρογράφος...

Αναφέρει επίσης ότι υπερασπίζομαι τις αυθαίρετες κατασκευές της Μυτιλήνης..
Στο παραπάνω σχόλιο που είχα κάνει δε βλέπω πουθενά να υπερασπίζομαι τις αυθαίρετες κατασκευές και ταμπέλες, επίσης και αυτό το σχόλιο του δεν ευσταθεί..το προφίλ μου στο facebook είναι ιδιωτικό και γράφω όπως και επίσης αναρτώ ότι θέλω ΕΓΩ(!!!) δεν είμαι στρατιωτάκι κανενός που θα μου πει τι θα γράφω και τι θα κάνω...

Επίσης ο ίδιος γράφει για ''απομόνωση τον φασιστοειδών'' ένας άνθρωπος που από πίσω του έχει υπό την προστασία όχι μόνο τα κόμματα αλλά και πολλές δημόσιες υπηρεσίες όπως φαίνεται καθαρά και στα διάφορα άρθρα που αναρτά για διάφορα κόμματα και πολιτικούς.. Εν συνέχεια με ενεργό λινκ προς το προσωπικό μου προφίλ του facebook καλεί τους αναγνώστες του να μπουν και να δουν έμενα και το προφίλ μου..Φυσικά κανένας δε τόλμησε να μου στείλει ένα μήνυμα  ή να αναρτήσει κάτι στο προφίλ μου... για όλα τα παραπάνω δηλώνω ότι θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες!!

ΤΕΛΟΣ.. φυσικά και δεν είμαι ρεπόρτερ όπως μερικοί δηλώνουν ρεπόρτερ χωρίς να είναι...απλώς μου αρέσει η αλήθεια , το καλό του τόπου μου και να μη κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και για αυτό επέλεξα με δική μου πρωτοβουλία και φυσικά χωρίς αμοιβή να βοηθώ το lesvospost.com!!

Όπως μπορείτε να δείτε σε όλα τα προφίλ lesvospost.com υπάρχει αγανάκτηση από τους κατοίκους της Μυτιλήνης για την κατάσταση που επικρατεί με την φυλή ΡΟΜΑ. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του lesvospost.com για την συμπαράσταση τους...

Με εκτίμηση Συμεών Παραθυράς



Τι είναι φασίστας:

Φασίστας είναι αυτός που ακολουθεί τη λογική της ιδεολογίας του φασισμού.

Για την ακρίβεια ο φασίστας είναι το όργανο που επιβάλλει τον φασισμό. Είναι αυτός που επιβάλλει σε πολίτες παρά τη θέλησή τους, αυτά που επιβάλλει το φασιστικό σύστημα.

Αυτός συνήθως επιβάλλεται και επιβάλλει αυτά που του ορίζει το φασιστικό σύστημα, ακόμα και με τη βία, καθώς επίσης και με μία σειρά πράξεων που παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών (πχ ρατσισμός, περιορισμός ελευθερίας λόγου, κλπ).

Επίσης, μπορεί να μην ανήκει σε κάποια τέτοια σχετική πολιτική παράταξη, όμως η ιδεολογία που ακολουθεί να έχει τέτοια χαρακτηριστικά απέναντι σε άλλους ανθρώπους.

Σχόλιο: LesvosPost.com

Αρχισυντάκτης-ιδιοκτήτης LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος

Τι να πρώτο γράψω για συγκεκριμένες ιστοσελίδες που αφιερώνουν μέχρι πρωτοσέλιδα για μας… Αυτό και μόνο φίλοι μου, δείχνει το πόσο μεγάλη εκτίμηση στο αναγνωστικό κοινό  έχει το LesvosPost.com.

Εγώ δηλώνω ότι το LesvosPost.com είναι ανοιχτό προς όλους τους πολίτες της Λέσβου, και θα προσπαθήσω και προσπαθώ να σπάσω το κατεστημένο που έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια «δημοσιογράφοι» της Λέσβου, εκβιάζοντας τον κόσμο και γράφοντας πάντα ανακρίβειες.

Σήμερα επίσης κάποια άλλη τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι με διάφορες μορφές «παραδημοσιογραφίας» Όλοι ξαφνικά έγιναν δημοσιογράφοι – κριτές και θέλουν μέσα από την άγνοια και την αμάθειά τους, να εκφράζουν τις απόψεις τους, άλλοι γιατί κάποιοι τους έδωσαν το προνόμιο να γράφουν σε καμία φυλλάδα και άλλοι γιατί η ελευθερία της άποψης και της έκφρασης μέσα από το διαδίκτυο, τους δίνει το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν και να προσπαθούν με την παραπληροφόρηση, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.Το ίδιο σκηνικό θα το δούμε και στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, αλλά ευτυχώς οι γνωρίζοντες, δεν εξαπατώνται από τέτοιου είδους δημοσιογραφίσκους…

Πως γίνεται να το γραφεί αυτός που εδώ και μήνες έχει ανενεργό το site του και τώρα επειδή έχουμε εκλογές βγήκε πάλι στην γύρα; Και ανανεώνει το site του; Πως γίνεται να το λέει αυτός που έχει εκβιάσει με βίντεο πολιτικούς που σήμερα είναι υποψήφιοι ; Πως γίνεται να το λέει αυτός που μέχρι τώρα παίρνει λεφτά από πολιτικούς, ομάδες κτλ; Αυτό δεν είναι παραδημοσιογραφια;

Κάποιοι μάλλον έχουν ξεφύγει στα ΜΜΕ της Λέσβου… Εμείς μαζεύουμε στοιχειά και θα τους ξεσκεπάσουμε όλους… Δεν είμαι επαναστάτης είμαι «δημοσιογράφος» καθαρός χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς να φοβάμαι τους πολιτικούς το έχω αποδείξει αυτό και το έχω πληρώσει….

Το site είναι ανοιχτό στον καθένα……. Ρεπόρτερ μπορεί να γίνει για μας ο κάθε πολίτης της Λέσβου.. Μαζί θα φτιάξουμε το ανεξάρτητο μεγάλο site της Λέσβου….