Απόχη από τις εκλογές σκέπτονται αρκετοί συμπολίτες μας

Εδώ και αρκετό καιρό, κάποιοι συμπολίτες μας πρότειναν ότι σε περίπτωση που δεν σπάσει ο Καλλικράτης, η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε, είναι η αποχή από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.


Αυτές οι φωνές φούντωσαν μετά και το χτεσινό φιάσκο, με την μη κατάθεση της τροπολογίας για τη δημιουργία περισσότερων δήμων στα μεγάλα νησιά.

Βέβαια αυτό δεν είναι σίγουρο ότι είναι η καλύτερη δυνατή λύση και θα πρέπει να γίνει μια λαϊκή συνέλευση και να συζητηθούν διάφορες προτάσεις που έχουν προτείνει διάφοροι συμπολίτες μας.

Το σίγουρο είναι ότι οι συνδυασμοί που θα προκύψουν, θα πρέπει να έχουν τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων σε κάθε δημοτική ενότητα. Εκεί αν υπάρξει μαζική άρνηση, ίσως μπορέσουμε να μπλοκάρουμε τη διεξαγωγή των εκλογών. Δεν αρκεί μόνο να μη ψηφίσει κανείς, αλλά θα πρέπει να μη βρεθούν άτομα από το Πλωμάρι και τα χωριά που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια.

Θα πρέπει όμως, ανάλογη στάση να τηρηθεί και στις περιφερειακές και στις ευρωεκλογές. Όχι κάποιοι να λένε δεν θα ψηφίσουμε για δήμαρχο, αλλά να πάνε να ψηφίσουν για Περιφερειάρχη και ευρωβουλή.

Πηγή συνεργάτες μας από Plomarinews.gr


Σήμερα λάβαμε την παρακάτω εικόνα, από αναγνώστη ο οποίος μας ζητάει να τη δημοσιεύσουμε.