Ψεύτικη η αληθινή; Νέα δημοσκόπηση για το Δήμο Λέσβου- Πρώτος ο Γεωργούλας - Με Χ.Α η ΑΝ.ΕΛ;

Σχόλιο από τον συνεργάτη μας Δημήτρη Μαλλιαρό (Δ/ντη plomarinews .gr)


Μια δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα και όπως αναφέρει το κείμενο είναι κατά παραγγελία από τη ΝΔ για το νησί μας. Βέβαια το κείμενο γράφει Μυτιλήνη και δεν μπορούμε αν ξέρουμε εάν εννοεί για όλο το νησί, δηλαδή τον Καλλικρατικό Δήμο Λέσβου ή εννοεί το νέο δήμο Μυτιλήνης, που θα προκύψει σε ενδεχόμενο αλλαγής του Καλλικράτη.

Τα δυο νέα που βγαίνουν από αυτή τη δημοσκόπηση είναι, το πρώτο ότι, πρώτος βγαίνει ο Στράτος Γεωργούλας και δεύτερο, ότι τον Σπύρο Γαληνό η λίστα με τους υποψήφιους, τον παρουσιάζει με τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δηλαδή το κόμμα που ανήκει, αλλά και με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν όλα αυτά ισχύουν και φυσικά η αναδημοσίευση αυτής της είδησης γίνεται με κάθε επιφύλαξη. Επίσης ο συμπολίτης μας κ. Κώστας Μουτζούρης, στη λίστα αναφέρεται ως υποψήφιος με το χρίσμα της ΝΔ, ο ίδιος σε ερώτηση μας, είχε απαντήσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος ούτε για το δήμο, αλλά ούτε και για την περιφέρεια.

Πρώτος ο Γεωργούλας

Το γκάλοπ που παρήγγειλε η ΝΔ για τον Δήμο Λέσβου δεν ήταν όπως το περίμενε. Πρώτον βγάζει τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Στράτο Γεωργούλα, που είναι ανεξάρτητη υποψηφιότητα στηριζόμενη από… τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος της ΝΔ, καθηγητής Μουντζούρης, έρχεται τρίτος και καταιδρωμένος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση:

Γεωργούλας (ΣΥΡΙΖΑ) 24%
Γαλληνός (ΑΝΕΛ + Χρυσή Αυγή) 18%
Μουντζούρης (ΝΔ) 17%
Πατερέλης (ΠΑΣΟΚ και άλλες ετερόκλητες δυνάμεις) 12%
ΚΚΕ (Ακόμη δεν έχει χρίσει υποψήφιο) 10%

Πηγη: crimenet.gr

Την δημοσκόπηση την αναδημοσιεύουμε, με κάθε επιφύλαξη.