Το «καρύδι» που λέγεται ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ δεν σπάει….. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟ

Εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει η πληροφόρηση ότι σήμερα επιτέλους θα συζητιόταν το θέμα του ΚΑΚΟΚΡΑΤΗ του δήμου Λέσβου ώστε να σπάσει στα 4 η στα 2.


Σήμερα μετά από ενημέρωση του Δ/ντη του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιου από στέλεχος της ΝΔ που βρέθηκε στην ΝΟΔΕ Λάρισας   παρουσία του κ Μιχελακη μας δήλωσε  ότι ο Υπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε ότι δεν θα σπάσει κανένας δήμος σε αυτές τις εκλογές..

Επιτελούς να σταματήσουν τα ΜΜΕ και ποιο συγκεκριμένα οι τοπικές εφημερίδες  και ο δήμαρχος να παραπληροφορούν τον κόσμο ήταν αναμενόμενο αυτό να μην γίνει τελευταία στιγμή… Ας ξεσηκωθεί ο Λεσβιακός λαός με μπροστάρη εμάς τα ΜΜΕ… ας αφήσουν μερικοί στην άκρη της πολιτικές πεποιθήσεις τους.. Τα χωριά μας θα ρημάξουν…

Ο λαός της Λέσβου, που θίγεται από αυτήν την εξέλιξη θα πρέπει να αποφασίσει, τι θέλει και τι θα πράξει από εδώ και στο εξής.

Και να θυμίσουμε ότι ο κ. Βουνάτσος, δεν τήρησε την προεκλογική του δέσμευση για το δημοψήφισμα που θα καλούσε το λαό της Λέσβου, να ψηφίσει το πόσους δήμους θέλει να έχει το νησί μας, αν αυτό είχε γίνει σίγουρα θα έβαζε σε περισσότερες σκέψεις την κυβέρνηση. Και πολλά άλλα πρόσωπα από τα κόμματα, θυμήθηκαν την τελευταία στιγμή να το παίξουν αντιρρησίες, ενώ τέσσερα χρόνια πριν δήλωναν ότι ο Καλλικράτης γίνεται για το νοικοκύρεμα της επαρχίας και της αυτοδιοίκησης.

Το σημαντικότερο είναι, εμείς οι πολίτες να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος στις εκλογές του Μαΐου.


Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΔΗΜΟΥΣ.. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;;; ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ Plomarinews.gr


ΣΤΟ 1,04 ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ