Οι κάτοικοι των Μυτιληνιών Σάμου κοντά στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων των Μυτιληνιών Σάμου στο κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής και του Συλλόγου Γυναικών του χωριού να προσφέρουν ό,τι και όσο μπορούσαν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας στη Κεφαλλονιά που δοκιμάζονται σκληρά από τους τελευταίους σεισμούς, εν μέσω της οικονομικής κρίσης.


Σε τέσσερις μόλις μέρες συγκεντρώθηκαν 21 κούτες με τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό και ρούχα. Συσκευάστηκαν, ταξινομήθηκαν, και το απόγευμα της Πέμπτης 13/2 μεταφέρθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, το οποίο θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στη Κεφαλλονιά. Το Εργατικό Κέντρο και το νομαρχιακό τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ έχουν αναλάβει να συντονίσουν σε επίπεδο Σάμου την ανθρωπιστική βοήθεια προς την Κεφαλλονιά.

Η Λαϊκή Επιτροπή και ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου ευχαριστούν δημόσια τον κ. Αριστείδη Σωτηρίου που παραχώρησε την αίθουσα όπου συγκεντρώθηκαν τα είδη προκειμένου να εκφραστεί η αλληλεγγύη των Μυτιληνιών προς τους συνανθρώπους μας στην Κεφαλλονιά καθώς και τον κ. Κώστα Καπλατζή που μεσολάβησε γι' αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κοινωνικοί φορείς των Μυτιληνιών συνεχίζουν να συγκεντρώνουν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα, παιχνίδια και σχολικά είδη για όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.