Αναχωρεί η ΑΕΛΚ με πίστη για την νίκη στην δύσκολη αναμέτρηση- Δανεικοί οι Μπουρους και Κάλφας

 Την αποστολή που θα μεταβεί στην Αθήνα για την αυριανή(02/02) αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε στο τέλος της σημερινής(01/02) πρωινής προπόνησης στο «Γ. Σκούφος» ο Γιάννης Ματζουράκης.


Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Άγγελος Γιαζιτζόγλου ο οποίος πριν από λίγες μέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο..

Στην αποστολή δεν θα βρίσκονται τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Κύπρου και Ζος, των οποίων τα χαρτιά ακόμη δεν εκδόθηκαν.

Επίσης ο «Ρουμάνος» θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του «ηγέτη» της μεσαίας γραμμής Μαρσέλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της.

Οι 19 ποδοσφαιριστές είναι: Σιδεράκης, Χογκ, Γιαζιτζόγλου, Βαλιός, Κειτά, Ζακουανί, Νιαμπούγιου, Φουρλάνος, Λεοζίνιο, Ποντάνι, Γάλας, Φαρία, Περόνε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Καζάκης, Μανούσος, Γιορέντε και Καλτσάς

Η Καλλονή θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα(01/02) το απόγευμα και θα παραμείνει για 10 ημέρες καθώς την Τετάρτη αγωνίζεται με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την ερχόμενη Κυριακή με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.


Στην Γ Εθνική συνεχίζουν οι Μπουρους και Κάλφας


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει τον δανεισμό για τους επόμενους έξι μήνες των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Μπουρού και Νίκου Κάλφα στον ΑΟ ΚΥΜΗΣ που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.