Ισοπαλία για την ΑΕΛΚ Κ20 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης

Μία ισοπαλία σχεδόν ισοδύναμη με νίκη από πλευράς αγωνιστικής απόδοσης πέτυχε μέσα στην Αγιάσο η U20 της Καλλονής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που έληξε με τελικό σκορ 2-2.


Η ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά μπήκε στο Χριστοφίδειο της Αγιάσου αποφασισμένη να επιβάλλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι και το κατάφερε αφού με το «καλημέρα» άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα ο Σοφιάνης εκμεταλλευόμενος λάθος του αντιπάλου πλάσαρε τον τερματοφύλακα κάνοντας μόλις στο 4ο λεπτό το 1-0 για την ΑΕΛΚ.

Η ισοφάριση ήρθε λίγο αργότερα όταν στο 15’ απο κόρνερ η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Γκρόσιου που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι και με σουτ έκανε το 1-1 με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη βρήκε τους παίκτες της Καλλονής να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος. Ωστόσο ο Αστέρας ήταν εκείνος που στο 61' προηγήθηκε και πάλι, με τον Κυριακόπουλο να βρίσκεται έπειτα από συνδυαστική ενέργεια σε πλεονεκτική θέση, να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Καλλονής και να διπλασιάζει τα τέρματα για τον Αστέρα.

Όμως το συγκρότημα του Δημήτρη Γαβαλά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Διατηρώντας ισορροπία στο παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές μας δημιούργησαν αρκετές τελικές προσπάθειες με αποκορύφωμα αυτήν στο 73ο λεπτό όταν η σέντρα του Ζωάννου από τα δεξιά βρήκε τον Γκαμάγκα ο οποίος με γυριστή κεφαλιά μέσα στην περιοχή έγραψε με θεαματικό τρόπο το 2-2. Ο ίδιος παίκτης έφθασε μία ανάσα πριν χαρίσει το νικητήριο τέρμα στην ΑΕΛΚ όταν μετά από σέντρα του Μαγγανά βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αστέρα ο οποίος όμως απέκρουσε την κεφαλιά του νεαρού Γκαμάγκα με αποτέλεσμα το 2-2 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Δημήτρης Γαβαλάς: «Κάναμε το καλύτερο μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα».

Λίγη ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της U20 της Καλλονής μίλησε στο aelk.gr:

«Σήμερα επιδοθήκαμε σε έναν αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο κόντρα σε έναν ισχυρό και ποιοτικό αντίπαλο. Πετύχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας κυρίως μέχρι το πρώτο ημίωρο. Όσες φορές ο αντίπαλος έκλεψε τη μπάλα αντιδράσαμε δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ. Δίνω εύσημα στα παιδιά καθώς ακόμη και μετά τα τέρματα που δεχθήκαμε διατήρησαν την εικόνα του παιχνιδιού στο ίδιο καλό επίπεδο. Γενικά με τη βοήθεια και του γηπέδου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε οργάνωση ενώ παρουσιάσαμε βελτίωση και στο επιθετικό μας κομμάτι. Ήταν ένα πολύ ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας αλλά και στον Αστέρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Παπαδέλλης, Ιωαννίδης, Μαγγανάς, Μπράκουλα (65’ Καρεκλάς), Πιπεράς, Κίστα, Σοφιάνης (78’ Χατζηκλειδαράς), Καραμπάς (68’ Ζωάννου), Γκαμάγκας, Γκιάλης, Γιώργου

Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης, Γόγωνας, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Ζήσης, Κονίδας, Τσιώλης (84’Χρήστου), Μαργαρίτης (88’ Πολύδωρος), Τριανταφύλλης, Μηλιώτης, Γκρόσιος


Σκόρερ: 4’ Σοφιάνης, 73’ Γκαμάγκας |15’ Γκρόσιος, 61’ Κυριακόπουλος