Ο Σιδεράκης ντύθηκε Ρομπερτο αλλά ο Ατρόμητος με δυσκολία έβαλε 2-Κακη η διαιτησία. - Ατρόμητος-ΑΕΛΚ 2-0…

Τρίτη σερί νίκη για τον Ατρόμητο ο οποίος επικράτησε στο Περιστέρι με 2-0 της Καλλονής για την 23η αγωνιστική. Σκόρερ οι Ιγκλέσιας και Καραμάνος. Ανόητη αποβολή του Φουρλάνου στο 40'.


Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες (Γεωργίου 70'), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος (Φωτάκης 82'), Παπαδόπουλος (Φάμπιο 64')

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουάνι (Γιατζιτζόγλου 66'), Καλτσάς, Βαλιός, Ζος (Κεϊτά 46'), Γάλας, Φουρλάνος, Φαρία, Ποντάνι, Γιορέντε, Καζάκης (Νιαμπούγιου 74')

Γκολ: Ιγκλέσιας 43', Καραμάνος 67'


Ο αγώνας:

Η Καλλονή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Ατρόμητο (είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο τέταρτο οι τελικές ήταν 0-4) χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία. 

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος ήταν το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με την Καλλονή. Φαβορί και γιατί έπαιζε στο σπίτι του, αλλά κυρίως γιατί έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τους νησιώτες. Αυτή η διαφορά δεν φάνηκε στα πρώτα σαράντα λεπτά, όμως μια ανόητη ενέργεια του Φουρλάνου που πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε δύο λεπτά, άφησε την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη με δέκα παίκτες και οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν πρόβλημα να πετύχουν δύο γκολ και να τελειώσουν το ματς.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν σταδιακά τον ρυθμό τους, ωστόσο με δυσκολία έβρισκαν χώρο για να απειλήσουν τον Σιδεράκη. Αυτό τους οδήγησε σε εκνευρισμό και σε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο το "εγκληματικό" λάθος ήρθε από τον Φουρλάνο που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στο ίδιο λεπτό (40'). Και πριν προλάβει να συνέλθει η Καλλονή, δέχθηκε το 1-0 από τον Ιγκλέσιας στο 43'.


Ουσιαστικά εκεί κρίθηκε και ο αγώνας. Ο Ατρόμητος μπήκε στην επανάληψη κρατώντας εύκολα το ρυθμό της αναμέτρησης και τους φιλοξενούμενους μακριά από την εστία του. Και στο 67' έφτασε στο 2-0 με τον Καραμάνο, ενώ στο 72' είδε τον Σιδεράκη να αποκρούει το πέναλτι του Ιγκλέσιας.