Μετά τα μακαρόνια έρχεται το τυρί για τους δικαιούχους του προγράμματος διανομής τροφίμων της Ε.Έ

Στο χώρο τής ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ, πρόκειται να διανέμονται από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου τρόφιμα, και συγκεκριμένα τυριά, στους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των δικαιούχων της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης.


Διευκρινίζεται ότι η διανομή των τροφίμων θα γίνει κατά αλφαβητική σειρά. Ειδικότερα, εκείνοι που τα επίθετά τους αρχίζουν από Α έως και Ζ θα πρέπει να πάνε να τα παραλάβουν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, από Η έως και Λ τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, από Μ έως και Ρ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και από Σ έως και Ω την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις τής ΕΨΥΠΑΛ από τις 8:30 το πρωί έως και τις 2:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο ή κάποιο άλλο έγγραφο, απαραίτητο για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Σε διαφορετική περίπτωση, εκείνοι που παραλαμβάνουν τα τρόφιμα πρέπει να έχουν μαζί τους νόμιμη εξουσιοδότηση από το δικαιούχο. Σε σχετικό Δελτίο Τύπου διευκρινίζεται ότι η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης δε διαθέτει σακούλες και τσάντες και θα πρέπει να φροντίσουν γι' αυτό οι δικαιούχοι.