Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ στους
κ.κ. Συναδέλφους – Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης (σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας) είναι η Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 από 07.00 π.μ. έως 07.00 μ.μ. (στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης) και σε περίπτωση που κανένας υποψήφιος Πρόεδρος δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψηφοδελτίων, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων Προέδρων την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 από 07.00 π.μ. έως 07.00 μ.μ.
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης λήγει την 31η  Ιανουαρίου 2014. Την ημέρα αυτή οι υπηρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης θα είναι ανοικτές για την παραλαβή υποψηφιοτήτων μέχρι τα μεσάνυχτα.
Το ποσό των εξόδων εκλογής (παράβολο), που θα πρέπει να καταβάλλεται στο Σύλλογο πριν από την υποβολή της σχετικής αίτησης – δήλωσης υποψηφιότητας, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, και με κύρωση το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ της αίτησης – δήλωσης, ως εξής:
1. Για τους υποψηφίους «ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ», σε 100 ΕΥΡΩ
2. Για τους υποψηφίους «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ», σε 50 ΕΥΡΩ
Επίσης οι υποψήφιοι ΔΕΝ θα πρέπει να έχουν οποιαδήποτε οφειλή προς τον Δικηγορικό Σύλλογο.
Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Καλλίας