Ενίσχυση τουριστικού ρεύματος από την Thomas Cook Northern Europe με τη VING Σουηδίας στην Λέσβο

Το COM TRAVEL, με την ενίσχυση και υποστήριξη του Φορέα Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει την άνοιξη της Σουηδικής αγοράς στη Λέσβο και την άφιξη της VING Σουηδίας με μία πτήση κάθε εβδομάδα για το 2014, καθώς και την αύξηση των επισκεπτών από τη Δανία.


Το COM TRAVEL και ο Κος. Σούγιουλτζης Αχιλλέας εκπροσωπούν την Thomas Cook Northern Europe στη Λέσβο από το 1997, που αποτελείται από τις Spies Δανίας, Ving Σουηδίας, Ving Νορβηγίας και Tjareborg Φιλανδίας. Η συστηματική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια από τον Κο. Σούγιουλτζη και τους Product Managers, Johanna Thors και Christer Eld για την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος αποδίδει καρπούς με την πραγματοποίηση μιας καινούργιας πτήσης από τη Σουηδία, κάθε Πέμπτη, ξεκινώντας στις 8 Μαΐου και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Ο αριθμός των επισκεπτών από τη Σουηδία θα είναι 210 άτομα κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, για την Spies Δανίας, οι προορισμοί μέχρι το 2013 ήταν, σε μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών η Πέτρα και ο Μόλυβος, το Πλωμάρι και τέλος η Άναξος. Από το 2014 αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών με την προσθήκη ενός επιπλέον προορισμού, τη Σκάλα Καλλονής. Η πτήση θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή και ξεκινάει στις 4 Μαΐου έως αρχές Οκτωβρίου. Και οι δύο εταιρείες από το 2014 θα δραστηριοποιούνται στους παραπάνω προορισμούς.

Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια έχουμε αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Σκανδιναβική αγορά και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Αποδεικνύεται πως, με συστηματικές, συντονισμένες προσπάθειες και με στοχευόμενες ενέργειες μπορούμε να καλλιεργούμε υπάρχουσες, παραδοσιακές αγορές (Αγγλία, Ολλανδία, Γερμανία, Σκανδιναβία), να μπαίνουμε δυναμικά σε νέες, δείχνοντας ότι η Λέσβος, «The Other Aegean», είναι ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΛΥΒΟΥ