Πέφτουν «σοβάδες» στο δρόμο που οδηγεί στο Α’ Δημοτικό σχολείο Πλωμαρίου

Σήμερα διαπιστώθηκε ότι στο δρόμο που οδηγεί στο Α’ Δημοτικό σχολείο Πλωμαρίου, λίγο πριν το πολιτιστικό κέντρο, έχουν πέσει σοβάδες και κεραμίδια από το παλιό εργοστάσιο που υπάρχει εκεί.

Γονείς μαθητών επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου και από εκεί τους παρέπεμψαν στο Δήμο, από τα γραφεία του πρώην δημαρχείου τους παρέπεμψαν στη Μυτιλήνη, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει κάποιος από το Δήμο Λέσβου στα τηλεφωνήματα των γονιών,

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι συνεργάτες μας από το plomarinews.gr η ζημιά προφανώς προκλήθηκε από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και το σημείο είναι άκρως επικίνδυνο για τους πεζούς και για τα διερχόμενα οχήματα. Το κτήριο είναι πολύ παλιό και δεν έχει συντηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Καθημερινά από αυτό το σημείο περνάνε μαθητές και παιδιά που πάνε στο σχολείο ή στο πολιτιστικό κέντρο για μαθήματα και φυσικά πολίτες και οχήματα.

Αυτά είναι τα καλά του Καλλικράτη, για μικρά ή μεγάλα προβλήματα θα πρέπει να περιμένουμε πότε θα κουνηθούν από τη Μυτιλήνη.


Φωτογραφίες από τον Μανώλη Λαγουτάρη