ΑΕΛΚ: Έτοιμοι Περόνε και Λεοζίνιο για να αλώσουν και την Κρήτη σε 2 παιχνίδια..!!

Λεοζινιο και Περόνε, που είχαν ενοχλήσεις στο πόδι μετά το νικηφόρο ματς με τον Πλατανιά, είναι στην διάθεση του προπονητή τους για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ. 


Η αποστολή της Καλλονής φεύγει σήμερα στις 7 το απόγευμα από την Μυτιλήνη, με απευθείας πτήση "τσάρτερ" για το Ηράκλειο. 

Η ΑΕΛ Καλλονής θα παραμείνει στην κρητική πόλη μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντάει πάλι τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" στο πλαίσιο της φάσης των16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Κριπιντίρης (πάει μεθαύριο στην Αθήνα για να χειρουργηθεί, μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας), Γκάσιτς(χονδροπάθεια), Αγρίτης (χιαστός) και Σιλιγαρδάκης (πρόβλημα στο γόνατο). 

Οι 19 που απαρτίζουν την αποστολή της Καλλονής για τα δύο συνεχόμενα παιγνίδια με τον ΟΦΗ είναι οι:

Χογκ, Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντανι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Γάλας, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Ντάμπος, Γ. Γκαρσία, Χουανλού, Περόνε, Καζάκης, Λίμα, Φαρία, Βλαστέλλης, Βαλιός

Αμέσως μετά την λήξη της προπόνησης των παιχτών του στην Μυτιλήνη σήμερα το πρωί, ο Γιάννης Ματζουράκης τόνισε:


"Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιγνιδιού. Και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε σε αυτές. Γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δυσκολίες που θα ορθωθούν μπροστά μας, απ΄ όλες τις πλευρές".