Χαιρετισμός του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ και ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕΛΚ» προς τον Αστέρα Τρίπολης

Αθήνα, 19.09.2013

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ και ΦΙΛΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ και ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ      ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ»

ΠΡΟΣ το αθλητικό Σωματείο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ» και τους φιλάθλους και φίλους του.


Η «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ» είναι το πρώτο αθλητικό Σωματείο του Βορειοανατολικού Αιγαίου, της ιστορικής και πολύπαθης (όπως και η Αρκαδία, η οποία απετέλεσε την ψυχή και το θεμέλιο της εθνικής μας ελευθερίας) αυτής περιοχής της Πατρίδας μας, το οποίο συμμετέχει στην ανώτατη ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, με την ευκαιρία δε της, μεταξύ μας, αθλητικής συνάντησης, απευθύνουμε εγκάρδιο, φιλικό και αθλητικό χαιρετισμό προς τον «ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ», όσο και προς τους φιλάθλους και φίλους του, τον ιστορικό αυτό Σύλλογο της Αρκαδίας,  του οποίου η πορεία και πολυποίκιλλη προσφορά του στον Ελληνικό Πολιτισμό και Αθλητισμό, ως και τη νεολαία  είναι αναμφισβήτητη και καταξιωμένη στη συνείδηση της Ελληνικής κοινωνίας.

Τονίζομεν με αίσθημα ευθύνης, ότι θα καταβάλλωμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι αθλητικές συναντήσεις να διεξάγωνται με ευπρέπεια, αθλητικό ήθος, σεβασμό και εντιμότητα. 

Η αθλητική Ιδέα, άρρηκτα συνυφασμένη, με τις Αρχές του Πολιτισμού, αποτελεί βασικό θεμέλιο μιας υγιούς κοινωνίας.

Με τις σκέψεις αυτές, ευχόμεθα κάθε επιτυχία στην ανωτάτη αθλητική ποδοσφαιρική διοργάνωση της χώρας μας, όπως επίσης και το έργο όλων, ανεξαιρέτως, των υπευθύνων φορέων του αθλήματος να είναι θετικό και επιτυχημένο, με υψηλό επίπεδο ήθους, αγωνιστικής προσπάθειας, πολιτιστικού επιπέδου και ευγενούς άμιλλας. Σήμερα είναι μια μεγάλη ιστορική ευκαιρία για να δείξη ο αθλητισμός μας το δρόμο για κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Η ιστορική πόλη της Λέσβου, Αρίσβη, φέρει το όνομα της Αρίσβης, κόρης του Μακαρέα, Αρκάδος Πελασγού και πρώτου οικιστή της Λέσβου από το έτος 1700 π.Χ, ο οποίος ίδρυσε την πόληΜακαρία στα αριστερά της εισόδου του κόλπου της Καλλονής.

Οι αρχές και οι αξίες, που ενσαρκώνουν το «Αρκαδικό Ιδεώδες» που συναντώνται, σε ευγενή αθλητική άμιλλα με τις αξίες του πανάρχαιου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού, του οποίου διαχρονικοί φορείς είναι η Αρκαδία και η Λέσβος, θα συνδράμουν πάντοτε τις προσπάθειές μας. Το υποσχόμεθα.

Θερμώς Ευχαριστούμεν

ο «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ»


Με τιμή

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου