Έτοιμη η ΑΕΛΚ για ακόμα ένα μεγάλο διπλό… Επιστρέφει ο Κριπιντίρης

Έτοιμος ο αρχηγός της Καλλονής Μιχάλης Κριπιντίρης, μετά την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο φιλικό με την τουρκική Ακισα πριν ενάμιση μήνα.
Ετσι, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας για αγώνα του πρωταθλήματος. Πήρε την θέση του Λαμπρόπουλου στην 19αδα, σε σχέση με αυτή που ταξίδευσε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για το νικηφόρο ματς με τον Απόλλωνα. Αλλη αλλαγή στους 19 δεν υπάρχει.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης επέλεξε τους εξής για να ταξιδέψουν στην Τρίπολη, για το αυριανό (Σάββατο, 16:00) παιγνίδι με τον Αστέρα: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης, Χογκ, Κριπιντίρης, Περόνε, Γκάσιτς, Σιλιγαρδάκης, Γάλλας, Βλαστέλης, Γιουκαρής.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής προπονήθηκαν σήμερα το πρωί και το μεσημέρι αναχωρούν για την Τρίπολη, για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιγνίδι για την σούπερ λίγκα. 


Ο προπονητής τους ζήτησε να παραμείνουν προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους, αγνοώντας πλήρως τις μεγάλες επιτυχίες τους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.