Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ Καλλονής (16:00 NS2- Live ενημέρωση από το LesvosPost)

Έτοιμος ο αρχηγός της Καλλονής Μιχάλης Κριπιντίρης, μετά την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο φιλικό με την τουρκική Ακισα πριν ενάμιση μήνα.
Ετσι, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας για αγώνα του πρωταθλήματος. Πήρε την θέση του Λαμπρόπουλου στην 19αδα, σε σχέση με αυτή που ταξίδευσε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για το νικηφόρο ματς με τον Απόλλωνα. Άλλη αλλαγή στους 19 δεν υπάρχει.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης επέλεξε τους εξής για να ταξιδέψουν στην Τρίπολη, για το αυριανό (Σάββατο, 16:00) παιγνίδι με τον Αστέρα: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Λεάντρο Πίντο, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης, Χογκ, Κριπιντίρης, Περόνε, Γκάσιτς, Σιλιγαρδάκης, Γάλλας, Βλαστέλης, Γιουκαρής.



Χωρίς Ζαραδούκα ο Αστέρας


Ο Σάκης Τσιώλης άφησε τον Γιάννη Ζαραδούκα εκτός της αποστολής του Αστέρα για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9) με την Καλλονή. Ο αριστερός οπισθοφύλακας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά πρφανώς ο Καρδιτσιώτης προπονητής δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του και προτίμησε να δώσει και πάλι φανέλα βασικού στον Χρήστο Πιπίνη.

Εκτός της 19άδας έμεινε και ο τραυματίας Μπαράλες, όπως και ο Μπακασέτας, με τους Χουάνμα, Καράσκο να διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, στην εστία θα είναι ο Ερνάντες και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά (εκτός του Πιπίνη) οι Τσαμπούρης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος.

Ανασταλτικά καθήκοντα στον χώρο του κέντρου θα έχουν οι Κοντοές, Ουσέρο και πίσω από τον επιθετικό θα ξεκινήσουν οι Γκρατσίνι, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις. 

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Τρίπολης: Ερνάντες, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Λισγάρας, Γκοϊάν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Χουάνμα, Καράσκο.


5η αγωνιστική SUPER LEAGUE


Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στην Τρίπολη (16:00), ο τοπικός Αστέρας θα υποδεχτεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Καλλονή. Οι Αρκάδες προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ οι νεοφώτιστοι από τη μεγάλη νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη.

Στο Περιστέρι (18:15) ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 στα Ιωάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την εντός έδρας ήττα 3-1 από την Καλλονή.

Τέλος, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:30), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά, ενώ με το ίδιο σκορ είχε τελειώσει και η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 16:00 - NS2- LIVE ενημέρωση από το LesvosPost.com
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΠΟΛΛΩΝ 18:15 - NS1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 20:30 - NS2

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 16:00 - NS2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 18:15 - NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 18:15 - NS3
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 18:15 - NS4
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20:30 - NS1

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013


SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ 19:30 - NS1