Χρόνια πολλά Sportlesvos.gr …

Μαζί με εμάς (δείτε εδώ) σήμερα έχει γενέθλια και η μοναδική αθλητική ιστοσελίδα της Λέσβου και μια από τις κορυφαίες όλου του Αιγαίου που κλείνει αισίως τον 3 χρόνο λειτουργίας του..


Σήμερα λοιπόν έχουν γενέθλια 2 από τα κορυφαία τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου.. το LesvosPost.com και το sportlesvos.gr….

Χρόνια πολλά sportesvos.gr… Να τα εκατοστίσεις και πάντα ευτυχίες…

Φίλοι μου Μαρίνε και Βαγγέλη σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι την ανεξάρτητη αθλητική ενημέρωση χωρίς φόβους και χωρίς να υποκύψετε σε κανέναν…!!

Συνεχίστε να μας ενημερώνετε για όλα τα αθλητικά δρώμενα του νησιού… Γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και το βόλεϊ, πικ-πονκ, στίβος, μπασκετ κτλ……

Χρονιά σας Πολλά και πάλι..

Το sportlesvos.gr έγραψε για τα γενέθλια του:

Ήταν 15 Ιουλίου του 2010, όταν πληκτρολογήσαμε για πρώτη φορά τη διεύθυνση "www.sportlesvos.gr" στην μπάρα διευθύνσεων και ζωγραφίστηκε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας με την οριστική μορφή της ιστοσελίδας, τα προσχέδια της οποίας επεξεργαζόμασταν καιρό πριν.
Μαζί με εμάς, εκείνη τη μέρα την είδαν και άλλοι 129 επισκέπτες. Τόσοι μας βρήκαν από ενδιαφέρον ή από περιέργεια, κατά το πρώτο 24ωρο παρουσίας μας στο αχανές διαδίκτυο. Και φτάσαμε τρία χρόνια μετά, να βομβαρδίζεται ο σέρβερ από χιλιάδες επισκέψεις μια μερά μετά την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League, όταν τα επινίκια της μεγαλύτερης στιγμής της ιστορίας του λεσβιακού ποδοσφαίρου ήταν δικαιολογημένα στο ζενίθ τους.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, από την πρεμιέρα μας μέχρι και σήμερα, μπαίνουμε στο γήπεδο του "SL" με το ίδιο άσβεστο πάθος για ενημέρωση και για αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Εκτιμώντας απεριόριστα όσους έχουν αναπτύξει μια καθημερινή σχέση μαζί μας, χωρίς να έχουμε προδώσει ούτε τους 129 αναγνώστες της πρώτης ημέρας, ούτε τους σχεδόν 15.000 εκείνης της 27ης Μαΐου, αλλά πολύ περισσότερο ούτε και τους εαυτούς μας.
Σαφέστατα γίνονται λάθη. Και πού δε συμβαίνει αυτό άλλωστε; Το σημαντικότερο είναι όμως πως από την πρώτη στιγμή, παίξαμε έντιμη μπάλα, γιατί γουστάρουμε τη δουλειά μας και αυτός είναι ο ένας και μοναδικός λόγος, που δεν πρόκειται ποτέ να μπούμε σε λογικές συμψηφισμού, παραγοντισμού και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι.
Βαδίζοντας πάνω σε αυτόν το συγκεκριμένο και δύσκολο δρόμο, νιώθουμε σίγουροι για το εγχείρημα που ξεκινήσαμε το 2010. Και επειδή η όποια επιτυχία μας, ως προς την αποδοχή αυτού που έχουμε δημιουργήσει από μέρους των αναγνωστών μας, καθρεφτίζεται στους αριθμούς που προαναφέρθηκαν, υποσχόμαστε σε όλους -ακόμα και σε εκείνους που λατρεύουν να διυλίζουν κάθε μας λέξη- πως θα συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο συνεπείς στο ραντεβού μας με την ενημέρωση, προασπιζόμενοι με τη δουλειά μας την έντιμη στάση της δημοσιογραφίας.
Τα καλύτερα έρχονται...

Βαγγέλης Παπαντώνης - Μαρίνος Ορφανός