Ρεπορτάζ L.P: Ξεκίνησαν τα βάσανα για την ΑΕΛ Καλλονής..πρώτη προπόνηση και αγιασμός (Φωτο,βιντεο)

Παρά τη ζέστη πάνω από 100 οπαδοί της ΑΕΛΚ ανηφόρισαν στο Γεώργιος Σκούφος για την πρώτη επίσημη προπόνηση της αγαπημένης τους ομάδας.
100 και πλέον φίλοι της ΑΕΛΚ αποθέωσαν τον Περόνε, αλλά και τα αλλά νέα αποκτήματα της ομάδας.

Το παρόν από την διοίκηση έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Καλλονιάτικης ΠΑΕ κος Παπαδόπουλος  και ο Γενικός Δ/ντης Προκόπης Καρτάλης

Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε και αυτή τη χρονιά ο πατέρας Παναγιώτης, που στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε όλους τους πρωταγωνιστές που συντέλεσαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία, ευχόμενος και αυτή τη φορά, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ να βγουν νικητές σε μια ακόμη πιο δύσκολη κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, παλιοί και νέοι, αφού φόρεσαν τις νέες τους εμφανίσεις προπόνησης, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για τον καθιερωμένο Αγιασμό και στη συνέχεια πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, υπό τις οδηγίες των Ματζουράκη και υπολοίπων.

Το LesvosPost.com βρέθηκε στην πρώτη επίσημη προπόνηση για την σεζόν 2013-2014 και κατέγραψε πλανά και φωτογραφίες από αυτή από αυτή.







Η Καλλονή την Τετάρτη(17/07) αναχωρεί για την Ιταλία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, και θα δώσει μία σειρά φιλικών.

Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει:

24 Ιουλίου την Τζένοα

26 Ιουλίου την Λιβόρνο

27 Ιουλίου την Μπολόνια