Επιστρέφει στην Μυτιλήνη η ΑΕΛΚ- Εκδρομή στο Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα

Το τουριστικό θέρετρο Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα επισκέφτηκαν οι παίκτες της Καλλονής, την τελευταία ημέρα της παραμονής τους στον ιταλικό βορρά. Το απόγευμα σήμερα Δευτέρα (29/7) η επιστροφή στην Μυτιλήνη.


Εκδρομή στο πανέμορφο τουριστικό θέρετρο Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα, στην επαρχία της Μπρέσια, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής χθες Κυριακή (28/7), τελευταία ημέρα της παραμονής τους στον ιταλικό βορρά.

Το απόγευμα χθες το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη προπονήθηκε για τελευταία φορά στην Ιταλία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε έναν μίνι απολογισμό στον οποίο δήλωσε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο διάστημα της παραμονής της στον ιταλικό βορρά.

Η προπόνηση περιλάμβανε ένα συνεχόμενο 15λεπτο τρέξιμο και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, και έκλεισε με παιχνίδια μπάλας με τρεις εστίες και τρεις τερματοφύλακες.

H αποστολή της Καλλονής επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (29/7), περίπου στις 13:00, στην Ελλάδα ενώ στην Μυτιλήνη φθάνει στις 20:10.