Έτοιμος ο Ατρόμητος Ανεμώτιας Λέσβου….Και έτοιμες εγκαταστάσεις

Πανέτοιμη δείχνει η ομάδα της Ανεμώτιας να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την νέα χρονιά στην Α' τοπική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Λέσβου. 


Ο προπονητής του Ατρόμητου Ανεμώτιας, Χρήστος Παπαδόπουλος εργάζεται πυρετωδώς για να είναι η ομάδα έτοιμη να αντεπεξέλθει στις νέες υποχρεώσεις και σχεδιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις. Να θυμίσουμε πως το ρόστερ μέχρι τώρα ενδυνάμωσαν ο Νικολόφ απο τον Αχιλλέα Πέτρας, ο τερματοφύλακας Τσιγγινές απο την Προοδευτική Σκάλα Καλλονής και ο μέσος Θεόδωρος Μαστέλλος. Όπως όλα δείχνουν καλά θα τελειώσει και η υπόθεση του Στρατή Δουνιά που θα παραμείνει στην ομάδα και αποτελεί έναν απο τους "διακαείς πόθους" του προπονητή. Επίσης άμεσα απο την σελίδα μας θα ανακοινωθεί η απόκτηση ενός ακόμα 25χρονου . 


Πανέτοιμες και οι εγκαταστάσεις...

Εχτές καθαρίστηκαν και "συμμαζεύτηκαν" οι εγκαταστάσεις του γηπέδου και θα είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν την "πρώτη" του Ατρόμητου την  Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Οι "οργανωμένοι" δίνουν ραντεβού για το Σάββατο 3 Αυγούστου στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας όπου θα προϊδεάσουν το τι θα ακολουθήσει τη νέα σεζόν απο πλευράς τους. 

Την Κυριακή 4 Αυγούστου είναι προγραμματισμένες και οι εκλογές της ομάδας όπου αναμένονται και αλλαγές στην σύσταση της Διοίκησης του Συμβουλίου.