ΑΕΛΚ: Στην Μυτιλήνη ακόμα ένα μπαμ…. Ο πρώην άσος του ΠΑΟ Στέργος Μαρίνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεταγραφικό «ντόμινο» της ΑΕΛΚ δεν έχει τελειωμό τα τελευταία 24ωρα. Μετά τις χθεσινές (03/07) ανακοινώσεις των Ποντάνι και Περόνε, στο νησί βρίσκονται και οι Μάρκο Ντος Σάντος, Στέργος Μαρίνος.

Για τον πρώτο σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό μας άρθρο χθες(03/07), όμως τις τελευταίες ώρες στο νησί βρίσκεται και Στέργος Μαρίνος.

Ο 25χρονος Έλληνας αμυντικός μέσος, έμεινε πριν από μερικές ημέρες ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, και αυτές τις ώρες συζητάει με τη διοίκηση της Καλλονής, για να συνεχίσει τη καριέρα του στην Μυτιλήνη.

Όπως μας ενημερώνει η ΕΡΑ Αιγαίου, ο παίκτης ενδεχομένως να ανακοινωθεί και σήμερα το απόγευμα. Ο Μαρίνος αγωνίστηκε από το 2005 μέχρι το 2009 στον Ατρόμητο έχοντας 38 συμμετοχές με την ομάδα του Περιστερίου. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό όπου και αγωνίστηκε από το 2009 μέχρι και φέτος, έχοντας 74 συμμετοχές.

Αδιαμφισβήτητα αν ολοκληρωθεί και αυτό το «DEAL» για την Καλλονή, σίγουρα αποτελεί μια από τις ομάδες που «κλέβουν» τη παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι.

Πηγη pamesports.gr