Επιστρέφει στην ΑΕΛΚ ο Μάρκος Ντος Σάντος (BINTEO)

Η Καλλονή συνεχίσει το μεταγραφικό της «ντόμινο» και είναι έτοιμη να ανακοινώσει το έκτο κατά σειρά απόκτημα της, Μάρκο Ντος Σάντος.

Ο 32χρονος επιθετικός Μάρκο Ντος Σάντος είναι έτοιμος να γίνει και πάλι κάτοικος Μυτιλήνης, καθώς τη σεζόν 2011-2012 φορούσε και πάλι τη φανέλα της Καλλονής.

Σε μία επικοινωνία που υπήρξε με τον παίκτη μας είπε, ότι πριν αρκετές μέρες είχε η ομάδα επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο μετά το θέμα «πάγωσε» και ήταν στην αναμονή. Να όμως που ήρθε η ώρα να ειδοποιηθεί για να μεταβεί στην Μυτιλήνη

Ο Γιάννης Μαντζουράκης πίστευε πολύ στις ικανότητες του Βραζιλιάνου, και εισηγήθηκε για την επιστροφή του στην ομάδα, καθώς συνυπήρξαν μαζί στη Καλλονή.

Ο Βραζιλιάνος διακρίνεται για την εξαιρετική ταχύτητα του, που έκανε του φιλάθλους της Καλλονής όποτε έχει τη μπάλα να ξεσηκώνονται στις κερκίδες,

Ωστόσο πέραν της ταχύτητας του, στον ένα χρόνο που έμεινε στην Μυτιλήνη δεν έδειξε τίποτα το ουσιαστικό στο παιχνίδι του.

Ο Ντος Σάντος ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 για χάρη της ΑΕΛΚ, και εκείνος που είχε εισηγηθεί γι' αυτόν ήταν ο τότε προπονητής της Καλλονής, Λουτσιάνο.

Πηγή pamesports.gr