Τελικός..υψηλού επιπέδου στο 3o 3rd Sportlesvos.gr Tournament στην Μυτιλήνη

Και ένα ακόμη 6x6 Sportlesvos.gr Tournament, στις εγκαταστάσεις του Olympico, έλαβε τέλος.
Με ενθουσιασμό, γεμάτες κερκίδες, πλούσιο θέαμα στους περίπου 110 αγώνες που διεξήχθησαν από τις αρχές Ιουνίου μέχρι χθες, η τελετή έλαβε τέλος με τις απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες και την ανάδειξη των ανθρώπων που με την παρουσία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, ανανεώνοντας το ποδοσφαιρικό ραντεβού για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το LesvosPost.com ευχαριστεί θερμά το sportlesvos.gr που του έδωσε την δυνατότητα να είναι χορηγός σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση πάνω στο νησί της Λέσβου… Και του χρόνου μαζί φίλοι μου Μαρίνε και Βαγγέλη……

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜ - AUTO GARAGE 4-1

Και η ώρα που και οι 29 συνολικά συμμετέχουσες ομάδες στο 3rd Sportlesvos.gr Tournament είχαν στο μυαλό τους από την πρωτη στιγμή που δήλωναν συμμετοχή, είχε φτάσει! Μπαμπάς Μαμ και Auto Garage, συγκρούονταν για μία θέση στον... ήλιο, με τα προγνωστικά παραμονές της έναρξης του αγώνα να πάνε... περίπατο δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, όταν οι αντίπαλοι παρατάχθηκαν μπροστά σε ένα κατάμεστο Olympico.
Ο Μπαμπάς Μαμ είχε στις αρχές ένα σχετικό άγχος από τον τίτλο του "φαβορί", αλλά έδειξε διάθεση να μπει επικεφαλής στο σκορ και να ζυγίσει από νωρίς τα ψυχικά αποθέματα των αντιπάλων του. Και το κατάφερε προηγούμενο με 1-0, για να έρθει όμως σύντομα η απάντηση από το Auto Garage προς ικανοποίηση των φίλων στις κερκίδες. Η πίεση ωστόσο του Μπαμπάς Μαμ ήταν αφόρητη και ενδεικτικό είναι ότι το 2-1 προήλθε από αυτογκόλ! Την ίδια ώρα το Auto Garage έχασε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Τσολάκη να μπει δυναμικά εκ νέου το παιχνίδι, αλλά ο Άκης Μιχαλάκης έκανε τη διαφορά και με χατ τρικ, έδωσε το Κύπελλο στην ομάδα του, παίρνοντας δικαιωματικά και τον τίτλο του MVP του τελικού! Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιασμένους σε μία πολύ όμορφη σκηνή, ρίχνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την αυλαία σε μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση του "SL" με το Olympico.

Διαιτητές: Συβρής, Κάντας



ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΙΑΣ FORCE - STOP & WIN 6-4

Ο τελικός της... παρηγοριάς στις διοργανώσεις του "SL" μόνο τέτοιος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι ομάδες που παλεύουν να ανεβούν στο βάθρο, έχουν κίνητρο και κυρίως θέληση να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο. Άλλωστε στην χθεσινή τελευταία ημέρα των αγώνων του 3rd SportLesvos.gr Tournament ο κόσμος που κατέκλυσε τις εγκαταστάσεις του Olympico από νωρίς ήταν κάτι παραπάνω από 600, που πρώτα απ΄ όλα είδαν μία δυνατή μονομαχία μεταξύ του Stop & Win και της Δίας Force, που ανέδειξε στην τρίτη θέση του θεσμού την ομάδα του Παναγιώτη Βάλεση.
Το παιχνίδι δεν είχε το άγχος των προηγούμενων νοκ άουτ αναμετρήσεων, αλλά είχε καλό θέαμα, δυνατές μονομαχίες και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά όταν η Δίας Force απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων και έφτασε στο τελικό 6-4, που της χάρισε τα δώρα της τρίτης θέσης και φυσικά την παρουσία της στην τελετή των απονομών.Μάκης Σαμπάνης και Κουτλής για μία ακόμη φορά διακρίθηκαν για το Stop & Win, ενώ από τους νικητές της Δίας Force ο Στέλιος Χωματάς και ο Παντελής Σπάρταλης και ο Τόλης Λαλάς που επανήλθε από τον μικροτραυματισμό που τον καθήλωσε στο μεγάλο ημιτελικό της περασμένης Τετάρτης.

Διαιτητές: Κάντας, Συβρής




Και ένα ακόμη 6x6 Sportlesvos.gr Tournament, στις εγκαταστάσεις του Olympico, έλαβε τέλος. Με ενθουσιασμό, γεματές κερκίδες, πλούσιο θέαμα στους περίπου 110 αγώνες που διεξήχθησαν από τις αρχές Ιουνίου μέχρι χθες, η τελετή έλαβε τέλος με τις απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες και την ανάδειξη των ανθρώπων που με την παρουσία τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, ανανενώνοντας το ποδοσφαιρικό ραντεβού για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η τελετή των απονομών ξεκίνησε με τη βράβευση των διαιτητών του τελικού, Κάντα και Συβρή, που διηύθυναν με επιτυχία μαζί με τον Οικονόμου τους κρίσιμους αγώνες της νοκ άουτ φάσης και έβγαλαν ασπροπρόσωπη την ΕΠΣ Λέσβου που τους εμπιστεύτηκε σε αυτό το εγχείρημα. Τη βράβευση στο διαιτητικό δίδυμο πραγματοποίησε ο εκ των ιδιοκτητών του Olympico, Δημήτρης Αβαγιανός.
Ακολούθως ήταν η σειρά της τρίτης ομάδας στην κατάταξη, Δίας Force, να λάβει τα μετάλλια και το κύπελλο για τη νίκη της στο μικρό τελικό απέναντι στους Stop & Win, με τη Δημοτική Σύμβουλο Βάσω Χοχλάκα να πραγματοποιεί τη βράβευση στην ομάδα του Παναγιώτη Βάλεση.
Οι φιναλίστ Auto Garage, οι οποίοι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, χάνοντας στο μεγάλο τελικό από το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των 600 περίπου φίλων του ποδοσφαίρου που κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Olympico.
Την απονομή τους δεύτερους νικητές έκανε ξανά ο Δημήτρης Αβαγιανός, συγχαίροντας την ομάδα των Γιώργου Ζεϊμπέκη, Νίκου Τσολάκη, Παναγιώτη Βασιλακάκη, Στρατή Νταλαμπέκη και της υπόλοιπης παρέας για την εξαιρετική τους πορεία.
Λίγο πριν φτάσει η μεγάλη στιγμή για τους πρωταθλητές, Μπαμπας Μαμ, ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γρυπιώτης βράβευσε τον MVP του τελικού Άκη Μιχαλάκη που πέτυχε χατ τρικ στο τελικό 4-1 του αγώνα, προσφέροντας ένα διήμερο στο μαγευτικό Μόλυβο και στο ξενοδοχείο "Olive Press", προσφορά της οικογένειας Τρύφωνα.
Η απονομή στους μεγάλους νικητές του Μπαμπάς Μαμ, έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρο Ψαρρόπουλο, που τίμησε για μία ακόμη χρονιά με την παρουσία του το θεσμό, παραδίδοντας το κύπελλο στην ομάδα των Στρατή Κάμπερ, Θανάση Κουκέλλη, Μάκη Μουτζούρη, Τόλη Αντώναρου και των άλλων παιδιών!
Το "SL" οφείλει με τη λήξη της διοργάνωσης, να ευχαριστήσει θερμά την ΕΠΣ Λέσβου για τη θερμή υποστήριξή της από κάθε άποψη στη διοργάνωση και του 3rd 6x6 Sportlesvos.gr Tournament και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της Σταύρο Ψαρρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Χάρη Καλία, καθώς και τους κ.κ. Πετρέλη και Ντουνιά και τη συνεχή παρουσία τους στους αγώνες.
Παράλληλα τον Αρχιδιαιτητή της διοργάνωσης και εκ των βασικών συντελεστών της στη φετινή επιτυχία Νίκο Χρόνη, που εργάστηκε σκληρά όσο λίγοι για τον προγραμματισμό και τη διεξαγωγή των αγώνων.
Το Δήμο Λέσβου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης Θεόδωρο Στεργίου για τη βοήθειά τους σε λειτουργικά ζητήματα.
Τους χορηγούς της διοργάνωσης, για την πολύτιμη υποστήριξή τους σε μια εποχή δύσκολη από κάθε άποψη.
Τον Παύλο, που κατέγραψε 120 ώρες με την κάμερα για την κάλυψης των αγώνων και την Ξανθή, που πραγματοποίησε το μοντάζ, αναδεικνύοντας τους πρωταγωνιστές εντός γηπέδου.
Όλες τις ομάδες και τους παίκτες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση και ειδικά όσους ξεκινούσαν από τη Στύψη, τον Μανταμάδο, την Καλλονή, την Αγιάσο, το Πλωμάρι, το Κάτω Τρίτος, την Πηγή, για να κάνουν παθιασμένα το κέφι τους και προπαντός αδιαμαρτύρητα για τις δύσκολες -σε πολλές περιπτώσεις- ώες διεξαγωγής των αγώνων τους.


Φυσικά την ψυχή και τη φωνή όλων των τουρνουά του "SL", Τάκη Κουκουνιά!