Την Δευτέρα τελικά 19/8 το ΑΕΛΚ-Ολυμπιακός.. Σε ποιο γήπεδο όμως;

Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος αλλά ακόμα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ Καλλονής δεν ξέρουν σε ποιο γήπεδο θα αγωνιστούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η λύση που έχει περισσότερες ελπίδες είναι το ΟΑΚΑ καθώς ο Ολυμπιακός ζήτησε περισσότερα από αυτά που είχαν συμφωνήσει αρχικά οι δυο ομάδες για να γίνει ο αγώνας στο Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Αν και ο αγώνας θα γίνει την Δευτέρα 19 Αύγουστου στις 21:30  το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης δεν πρόκειται να είναι έτοιμο καθώς ακόμα δεν έχει πειραχθεί από αυτό ούτε ένα μικρό τουβλάκι…

Με ανακοίνωση της πάντως η ΑΕΛ Καλλονής προς τους φιλάθλους μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook ανακοινώσε : «Αγαπητοί φίλαθλοι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιο θα είναι το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα. Ευχαριστούμε.»

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής:

Με αυγουστιάτικο φεγγάρι θα κάνουν σέντρα στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, το οποίο αναζητά την έγκριση από το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Με τρεις αγώνες στις 17 Αυγούστου θα μπει η φετινή χρονιά με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη Skoda Ξάνθη στο βραδινό παιχνίδι (21.30).
Την Κυριακή (18/8) διεξάγονται οι υπόλοιποι αγώνες με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 21.30 το βράδυ στη Λεωφόρο.
Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα (19/8) με τη βραδινή αναμέτρηση της νεοφώτιστης Καλλονής με τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα στο γήπεδο της Καλλονής.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17/8
Ατρόμητος-Εργοτέλης (19.15)
Πλατανιάς-Βέροια (19.15)
ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη (21.30)
Κυριακή 18/8
Απόλλων-Άρης (19.15)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (19.15)
Λεβαδειακός-Πανθρακικός (19.15)
ΟΦΗ-Πανιώνιος (19.15)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (21.30)

Δευτέρα 19/8

Καλλονή-Ολυμπιακός (21.30)