Σε «φουλ» ρυθμούς η ΑΕΛΚ.. με εργομετρικά και σύντομα η πρώτη

Τα «κεφάλια μέσα» βάζουν στην Καλλονή, καθώς οι παίκτες σήμερα πέρασαν  (27/06) από ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

Την Πέμπτη (27/06) οι παίκτες της Καλλονής υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις. Την Παρασκευή (28/06) θα περάσουν από εργομετρικά, ώστε  να διαπιστωθεί η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καθένας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και να διαμορφωθεί και το ανάλογο πρόγραμμα εκγύμνασης.
Η Δευτέρα 1η Ιουλίου, μοιάζει ως η πιθανότερη ημερομηνία που η Καλλονή θα ξεκινήσει την προετοιμασία της. Πάντως, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό από επίσημα «χείλη» πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο, ότι όταν γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μαντζουράκη, θα πραγματοποιηθεί και ο αγιασμός.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ομάδας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ή στο προπονητικό της κέντρο το «Γ.Σκουφός». Αυτό το δίλημμα προέκυψε, καθώς έχουν αρχίσει οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με σκοπό να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα της superleague στις 17 Αυγούστου. Η πιθανότερη περίπτωση είναι αυτή του προπονητικού κέντρου «Γ. Σκουφός».
Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο μέρος θα πραγματοποιηθεί, πάντως η επικρατέστερη περίπτωση είναι του προπονητικού κέντρου στην Ξάνθη.  


Πηγή pamesports.gr