Ανάρτηση καταστάσεων προσωρινής πληρωμής βιολογικής γεωργίας έτους 2010

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη Λέσβου γίνεται γνωστό ότι στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (Καραντώνη 2, Μυτιλήνη) έχουν αναρτηθεί καταστάσεις προσωρινής πληρωμής για το πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας έτους 2010, για έναν (1) δικαιούχο βιοκαλλιεργητή που εντάχθηκε στο πρόγραμμα το 2005.

Ο εν λόγω παραγωγός της παρούσας ανάρτησης εάν κρίνει ότι έχει διαφωνία με το ποσό πληρωμής ή/και κυρώσεων, μπορεί να καταθέσει ένσταση στην Υπηρεσία μας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Επομένως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ένστασης είναι η 11η Ιουλίου 2013. Η ενδεχόμενη ένσταση θα εξεταστεί από την τριμελή επιτροπή εξέτασης προσφυγών-ενστάσεων εντός μηνός από την καταληκτική ημερομηνία και η απόφασή της θα είναι τελεσίδικη.
Όσον αφορά στους δικαιούχους της Λήμνου, οι συγκεκριμένες καταστάσεις θα αναρτηθούν στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου στη Μύρινα για ενημέρωσή τους, ενώ ισχύουν όλα τα παραπάνω περί ενστάσεων.