ΦΩΤΟ: Ήταν ο βοσκότοπος στο στάδιο Καλλονής….στην Μαγούλα όμως έχουν οικολογικά «χλοοκοπτικά»

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχει ένα κύμα εγκαταλείψεις των δημοτικών σταδίων λόγο ελλείψεως πόρων από τους Δήμους μετά και την εφαρμογή του Καλλικράτη….
Μετά λοιπόν το βοσκότοπο στο στάδιο Καλλονής που είχαμε δημοσίευση και μέσα σε μια μέρα τελικά ο δήμος το κούρεψε το χορτάρι…σήμερα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα γήπεδο πραγματικός βοσκότοπος…

Δεν… ξανάγινε! Μπροστά τους δεν συγκρίνονται ούτε τα τελευταίας τεχνολογίας χλοοκοπτικά μηχανήματα…

Ο λόγος για τα… οικολογικά και άκρως πρωτοποριακά συνεργεία καθαρισμού, τα οποία «εισέβαλαν» στο γήπεδο της Μαγούλας, τη φυσική έδρα δηλαδή, του τοπικού Αστέρα, που ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την άνοδο του στη Β’ Εθνική.
Και όλα αυτά για τον… ξεχωριστό τρόπο περιποίησης (κουρέματος) του χλοοτάπητα του γηπέδου από το Δήμο Ελευσίνας, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη… ευαισθησία και γρήγορα αντανακλαστικά! Έτσι, η δημοτική αρχή έστειλε «άμεσα» υπαλλήλους και τα υπερσύχρονα, πρωτοποριακά, μα πάνω απ’ όλα… οικολογικά χλοοκοπτικά μηχανήματα, τα οποία όχι μόνο κούρεψαν τον χλοοτάπητα αλλά τον λίπαναν συγχρόνως!
Η αλήθεια πάντως, είναι ότι πέρα από το χιούμορ, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Μαγούλας είναι τραγική, η εγκατάλειψη ολοφάνερη και οι ευθύνες της δημοτικής αρχής μεγάλες. Και όλα αυτά, καθώς στο εν λόγω γήπεδο-χωράφι πλέον (όπως γίνεται αντιληπτό και από τις ΦΩΤΟ), δεν προπονούνται-αγωνίζονται ποδοσφαιριστές, παρά μόνο βοσκούν κατσικάκια και αρνάκια πριν τη σφαγή του Πάσχα!


Πηγή a-sports.gr

Να δίνουμε και ιδέες στο Δήμο Λέσβου….Άλλωστε στην Λέσβο υπάρχουν άφθονα πρόβατα και κατσίκια