Ο Δήμαρχος Λέσβου στην έναρξη του συνεδρίου ελαιολάδου και στα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών

 Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρέστη στο συνέδριο με θέμα: «Προώθηση παραγωγής και εμπορίας Ελαιολάδου από τη Λέσβο», που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο, στον Παπάδο.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βουνάτσος καλωσόρισε τους συνέδρους και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιηθεί στη Λέσβου, το νησί των ελαιώνων, η συγκεκριμένη πολύ σημαντική ημερίδα, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι το Λεσβιακό ελαιόλαδο, περίφημο και πολυβραβευμένο παγκοσμίως, είναι τοπικός και εθνικός, που την περίοδο αυτή της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, μπορεί να αποδειχθεί ως μια εξαιρετική παραγωγική δραστηριότητα.
Το μεσημέρι ο Δήμαρχος, παρέστη στα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Μυτιλήνης. Στο χαιρετισμό του ο κ. Βουνάτσος, συνεχάρη όλους όσοι βοήθησαν στη δημιουργία του Κέντρου, το οποίο αποτελεί μια σημαντική δομή κοινωνικής πρόνοιας. «Είναι σίγουρο ότι το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Μυτιλήνης, θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σ’ έναν ευαίσθητο τομέα, που τον έχει ανάγκη ο τόπος», τόνισε χαρακτηριστικά.