Η αποστολή της ΑΕΛΚ για το αυριανό παιχνίδι-Με προβληματα η ΚΑΒΑΛΑ στην Μυτιληνη


Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Καβάλα ο έμπειρος τεχνικός Μπάμπης Τεννές.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μακούμπα Κάντζι ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μικρό τραυματισμό στην ποδοκνημική.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές είναι:

Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντίρης, Γκόβας, Γάλας, Βλαστέλλης, Μανούσος, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Σιδεράκης, Μάππας, Βαλιός, Σερφά, Χωριανόπουλος, Νάτσο Νέιρα, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Μάρα

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο Γιώργος Μαραντάς έχει να αντιμετωπίσει σωρεία απουσιών ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης της Καβάλας με την Καλλονή.

Εκτός μάχης με επτά κίτρινες κάρτες είναι οι Θόδωρος Τριποτσέρης και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Παντελή Ντουτσαρίδη. Ο Μαραντάς θα περιμένει να δει την κατάσταση του Ιβάν Τάσιτς που είναι τραυματίας, ενώ εκτός αναμένεται να είναι και ο Πάτο λόγω τραυματισμού. Μαγνητικά θα κάνει ο Κούτεφ για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που έχει στο μηνίσκο, ενώ πρόβλημα ίωσης έχει ο Στέλιος Μαραγκός.
Το πιθανότερο είναι την αποστολή της Καβάλας να αποτελούν στην πλειοψηφία τους νεαροί ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχουν πολλά προβλήματα απουσιών για τον τεχνικό των «αργοναυτών».



Το παιχνίδι ξεκινά στις 16:00 και θα υπάρχει συνεχείς ενημέρωση από το L.P