Ψάχνουν τον δράστη που κρέμασε και σκότωσε το σκυλί στην εθνική οδό Λάρσου – Μόριας Λέσβου


Ο Σύλλογος Μέριμνας Αδέσποτων Ζώων Μυτιλήνης «H Κιβωτός» επικήρυξε τον δράστη που κρέμασε τον σκύλο, τον οποίο βλέπετε στις φωτογραφία.

Το ζώο εντοπίστηκε στις 10 Απριλίου να κρέμεται από ένα πεύκο δέκα μέτρα από την εθνική οδό Λάρσου - Μόριας στο ύψος του Δημόσιου Κ.Τ.Ε.Ο.
Και αυτό το έγκλημα με θύμα ένα ημίαιμο Πόιντερ αποδεικνύει τι συμβαίνει εις βάρος των ζώων και στη Λέσβο. Και αυτό το έγκλημα εκθέτει τη χώρα μας και φυσικά δημιουργεί αλγεινή εντύπωση στους συνειδητοποιημένους τουρίστες, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδεύουν τα χρήματα τους σ’ ένα νησί του οποίου οι κάτοικοι συμπεριφέρονται ως κτήνη.
Αν και οι γενικότητες είναι άδικες εντούτοις ο λαός μας λέει πως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και δυστυχώς στη Λέσβο τα εγκλήματα που συμβαίνουν στα ζώα δεν είναι ούτε λίγα ούτε μεμονωμένα. Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται από κάποιο αόρατο χέρι αλλά από κάποιους κατοίκους…
Όποιος έχει πληροφορίες για το συμβάν παρακαλείτε να επικοινωνήσει με το Σύλλογο Μέριμνας Αδέσποτων Ζώων Μυτιλήνης «H Κιβωτός» στο τηλέφωνο 2251022765 και στο email: kivotosmitilini@gmail.com.