Το πανόραμα της 34ης αγωνιστικής της Football League


Η 34η αγωνιστική της Football League διεξάγεται σε δυο δόσεις, Κυριακή και Δευτέρα, με τα σημερινά (14/04) παιχνίδια να είναι μεν σημαντικά αλλά από το πρόγραμμα να απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι.

Ενδεικτικό είναι πως κανένα από τα ματς που διεξάγονται την Κυριακή δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά, σε αντίθεση με τους αγώνες της Δευτέρας που κατά τα 2/3 τους θα μεταδοθούν από την τηλεόραση του ΟΤΕ TV. Το πρόγραμμα της Κυριακής βέβαια περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, τα οποία στην πλειοψηφία τους θα αρχίσουν στις 16:00 και θα κρίνουν αρκετά για την άνοδο στη Super League αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία.
Σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό με τον Θρασύβουλο καθώς οι γηπεδούχοι θα θελήσουν την επιστροφή στις νίκες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δείχνουν φορμαρισμένοι και έτοιμοι να «κλειδώσουν» την παραμονή τους, έχοντας υποστεί κι αφαίρεση βαθμών μετά την προσφυγή που κέρδισε εις βάρος τους στη FIFA ο παλιός τους παίκτης, Γκαλβές.
Στο Αγρίνο, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή και θα θελήσει κι αυτός να πάρει τρεις βαθμούς μετά το στείρο 0-0 με τον Εθνικό Γαζώρου την Τετάρτη. Οι Αχαιοί από την πλευρά τους παραμένουν αήττητοι με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο και αυτό θα θελήσουν να κάνουν και στο «σπίτι» της ομάδας του Μάκη Χάβου. Ο Ηρακλής από την πλευρά του, θα υποδεχθεί τον Βύζαντα Μεγάρων ο οποίος αναθάρρησε για την παραμονή μετά την τιμωρία του Θρασύβουλου.
Αμφίρροπη αναμένεται κι η μάχη της Καλλονής με την Καβάλα, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου ενώ οι «αργοναύτες» θα διεκδικήσουν χωρίς άγχος το καλύτερο δυνατό. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής Ψαχνών θα υποδεχθεί την Καλλιθέα και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς του Πιερικού με τον Φωκικό στην Κατερίνη.
Το πρόγραμμα της Κυριακής θα κλείσει στις 17:00 με τον αγώνα του Εθνικού Γαζώρου απέναντι στη Δόξα Δράμας, η οποία φιλοδοξεί να φύγει νικήτρια από τις Σέρρες για να ανέβει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία…


Πηγή onsports.gr

LIVE ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΕΛΚ-ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΙΣ 16:00 ΑΠΟ ΤΟ LesvosPost.com