Φορολογικές δηλώσεις από 30€ στην Μυτιλήνη-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Το λογιστικό γραφείο Accountant Center Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε αναλαμβάνει υπεύθυνα την σύνταξη και υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.
Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση. Επικοινωνήστε στο 22510-42604 .(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:30-13:00 (εκτός Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα-Τέταρτη)

Η υποβολή φορολογικής δήλωσης ηλεκτρονικά μέσω λογιστή έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

Έκπτωση από το φόρο 1,5% με ανώτερο 118 €, που δίδετε από το υπουργείο οικονομικών μόνο με ηλεκτρονική υποβολή, εφόσον βέβαια προκύπτει φόρος.
Μπορείτε  να εκτυπώνετε άμεσα και δωρεάν από το γραφείο μας, τα φορολογικά πληροφοριακά στοιχεία που θα  έχετε ανάγκη(πχ Ε1, Ε2 κτλ), χωρίς αναμονή στην εφορία.
Αποκτάτε ηλεκτρονικό αρχείο, για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, σε περίπτωση αγοράς κινητών ή ακινήτων περιουσιακών στοιχείων μελλοντικά, όπου θα χρειαστείτε να κάνετε ανάλωση κεφαλαίου.
θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας ένα φοροτεχνικό σύμβουλο.

Επίσης:

Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την δήλωση σας μέσω του λογιστικό γραφείου και δεν έχετε πάρει κωδικό από το Taxis Net, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το 22510-42604, για την τακτοποίηση της αίτησης για λήψη κλειδάριθμου. Μέτα την αποστολή της αίτησης πρέπει να παραλάβετε τον κλειδάριθμο σας από την εφορία.

(οι δηλώσεις φορολογίας ξεκινάμε από αρχές Μαΐου)


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 22510-42604 η ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΚΤΙΝΟΥ 2 ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΤΟΝ 4ος ΟΡΟΦΟΣ…!!!

Accountant Center
Στεφάνου Γεώργιος-Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε
ΙΚΤΙΝΟΥ 2 4ος Όροφος ΜΥΤΙΛΗΝΗ (Απέναντι από τα κεντρικά λύκεια στο στενό του Καραγεωργίου)
ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:30-13:00 (εκτός Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα-Τέταρτη μόνο με ραντεβού)

Σύντομα….!!!!!!!
Το LesvosPost.com σύντομα θα ανακοινώσει και διαγωνισμό με έκπτωση έως και 15% για φορολογικές δηλώσεις- ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Accountant Center Στεφάνου Γεώργιος-
Στεφάνου Κων/νος Ο.Ε