Σήμερα στις 18:00 στο L.P: Αποκλειστική συνέντευξη από την γνωστή συγγραφέα Λένα Μαντά


Είναι μια γυναίκα που μέσα από την ψυχή και το ανεπιτήδευτο συναίσθημα της πένας της που αναδύεται από τις σελίδες των βιβλίων της, έχει καταφέρει να αγγίξει την καρδιά πολλών αναγνωστών που εκτιμούν τους αληθινούς και γνήσιους συγγραφείς και πάνω απ’όλα τους ανθρώπους που σέβονται την ίδια τη ζωή.

Ο λόγος για την συγγραφέα, κ.*Λένα Μαντά, που ανήκει σε μια από τις πιο πολυδιαβασμένες και αξιόλογες συγγραφικές παρουσίες στη χώρα μας, η οποία δεν διστάζει να μοιράζεται με το αναγνωστικό της κοινό, τόσο τις ευχάριστες όσο και τις πιο δύσκολες στιγμές, όπως η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Σήμερα στις 18:00 αποκλειστική συνέντευξη στη Βίκυ Καλοφωτιά-Δημοσιογράφο του L.P

*Ποιά είναι η Λένα Μαντά

Η Λένα Μαντά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Για τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε «Συγγραφέας της Χρονιάς 2009 και 2011» από το περιοδικό Life & Style. Το βιβλίο της ΘΕΑΝΩ, Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά, ενώ τα βιβλία της ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ και ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ κυκλοφορούν στα αλβανικά. Τέλος, μεταφράζεται και θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το βιβλίο της ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ, που έγινε και τηλεοπτική σειρά στον ΑΝΤ1.  Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουν εκδοθεί συνολικά εννιά μυθιστορήματά της και μια συλλογή διηγημάτων, ενώ ετοιμάζονται και τα επόμενα βιβλία της.