Συγχαρητήρια επιστολή του Δήμαρχου Λέσβου σον προαχθέντα Στρατηγό Ιωάννη Ηλιόπουλο


Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, έστειλε στον Αντιστράτηγο Α’ Υπαρχηγό Στρατού, τ. Στρατιωτικό Διοικητή Λέσβου, κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο, την παρακάτω επιστολή.


Στρατηγέ,
Περιχαρής για την επάξια προαγωγή σου, σου στέλνω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου. Σ’ ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία μας, και για την πολυειδή βοήθεια που προσφέρατε στο Δήμο μας, με κορωνίδα την αντιμετώπιση της πρόσφατης θεομηνίας των πλημμυρών και την παραχώρηση του στρατιωτικού φυλακίου στην τοποθεσία «Κλιτς», για την εγκατάσταση σ’ αυτό αποθηκών του Δήμου και όρχου οχημάτων μας, με τη βοήθεια και του φίλου επίσης Στρατηγού της ΑΣΔΕΝ Τελλίδη Βασιλείου, και του Αρχηγού του ΓΕΣ Στρατηγού  Τσέλιου Αθανασίου, εξοικονομώντας, μόνο στην τελευταία αυτή περίπτωση, το ποσό των 40.000 € το χρόνο, όσο πληρώνουμε σε ενοίκια ετησίως, σε μίσθωση χώρου ενός ιδιώτη.
            Λυπούμε μόνο γιατί  ο Δήμος Λέσβου κι εγώ προσωπικά, θα αποχωριστούμε έναν εξαίρετο στρατιώτη, Διοικητή και φίλο, αν και είμαι βέβαιος, ότι θα μας θυμάσαι πάντοτε με τη νέα σου ιδιότητα, παρόλο το φόρτο των υψηλών καθηκόντων σου.

 Με τιμή και φιλία,
Ο Δήμαρχος Λέσβου 
Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος