2ος Αγώνας ΜΤΒ (ποδήλατα) στην Αγ. Μαρίνα (ΒΙΝΤΕΟ) ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ LesvosPost.com

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Μαρίνας και με την υποστήριξη του Lesvos MTB, θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας MTB Αγ. Μαρίνας.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ LesvosPost.com…!!!


Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 πμ από το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας

Ο αγώνας αυτή την φορά θα διεξαχθεί με χρόνο (όχι με γύρους) έτσι ώστε όλοι οι αθλητές να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Από την ώρα που θα δοθεί η εκκίνηση οι ποδηλάτες θα κάνουν γύρους για 1 ώρα και 30 λεπτά. Μετά το πέρας της μιάμιση ώρας και αφού περάσει ο πρώτος στην κατάταξη από την εκκίνηση, θα πέσει η σημαία για ακόμη έναν γύρο όπου και θα είναι ο τελευταίος του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι αθλητές θα αγωνιστούν για 1 ώρα και 30 λεπτά + 1 γύρο. Ο αριθμός των γύρων που θα έχουν πραγματοποιήσει στον χρόνο αυτό αλλά και η θέση τους θα καθορίσει την τελική κατάταξη.

Περεταίρω και αναλυτικότερες οδηγίες θα δοθούν την ημέρα του αγώνα, πριν την εκκίνηση.

Οι κατηγορίες για τους αγωνιζόμενους είναι οι εξής :
-ΕΦΗΒΩΝ 15-18 (με υπογραφή κηδεμόνα)
-ΑΝΔΡΩΝ 18-39
-ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ 40+
-ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Να τονίσουμε ότι στον αγώνα θα προσφερθεί δωρεάν φαγητό σε όλους τους συμμετέχοντες!!!!

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή του 2ου Αγώνα ΜΤΒ Αγ. Μαρίνας έχει αποτυπωθεί με το GPS και είναι στην διάθεση όλων των αναβατών που επιθυμούν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Το συνολικό μήκος είναι 4km και έχουν προστεθεί 2 μονοπάτια και μια "διαδρομή ροής". Η εκκίνηση - τερματισμός φέτος θα είναι από το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας. Καλές προπονήσεις!

Δείτε αναλυτικά την διαδρομή ΕΔΩ . Κατεβάστε την διαδρομή σε μορφή GPX από ΕΔΩ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους τους αναβάτες. Για την κατηγορία των εφήβων και γενικότερα για όλους όσοι είναι ανήλικοι πρέπει να φέρουν υπογεγραμμένη από τους γονείς τους την υπεύθυνη δήλωση ή κατά την ώρα της εγγραφής να συνοδεύονται από αυτούς .Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στο τηλ. 6942821287 και στο email: lesvosmtb@gmail.com



Δείτε τι έγινε στον περσινό απόλυτα επιτυχημένο αγώνα..!!