Φυσιολογική ήττα χωρίς κόσμο-Αιολικός-Ηλυσιακός 1-3

Ο Αιολικός υποδέχτηκε τον Ηλυσιακό για τη 17η Αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, σε ένα ματς - αγγαρεία και για τις δύο ομάδες.
Ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από την τιμωρία της ομάδας της Μυτιλήνης για τα επεισόδια των οπαδών της στο Περιστέρι. 

Ο αγωνιστικός χώρος μετά και την συνεχιζόμενη βροχή στην Μυτιλήνη ήταν βαρύς οπότε δεν περιμέναμε και καλύτερο ποδόσφαιρο..

Παρόλα αυτά η ομάδα του Ηλυσιακού ξεκίνησε πατώντας καλύτερα στο τερέν και έτσι μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 10’ όταν μετά από ξαφνικό σουτ του Λούκας Ντε Σόουζα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κάμπερ.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Ηλυσιακό να έχει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί φάσεις μπροστά στην εστία του Αιολικού έτσι δεν άργησε να έρθει και το 0-2 όταν στο 23’ μετά από Όμορφη ανάπτυξη των παικτών του Ηλυσιακού, η μπάλα έφτασε στον Αγγελόπουλο που σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Μανουσάκη και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι…ο Αντώνης Κολοβός δεν δυσκολεύτηκε από τα 11 βήματα να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.. Από το σημείο αυτό ο Αιολικός ανέβηκε και προσπάθησε να κάνει φάσεις μπροστά από την εστία του Ηλυσιακού και έτσι φτάσαμε στο 42΄όταν μετά πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ του Καδή αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή και πλάγια, η μπάλα κατέληξε στην γωνία του Μαχαίρα! ..

Με σκορ 1-2 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο..

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε περισσότερο και  οι ομάδες δεν μπορούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους ακόμα και έτσι ο Ηλυσιακος έπαιζε καλύτερα και τιμώρησε τα λάθη του Αιολικού με ακόμα 1 γκολ και συγκεκριμένα στο 84’ όταν Ο Τζώρτζης που είχε μπει νωρίτερα σαν αλλαγή πλασάρε από κοντά τον Κάμπερ κάτω από έντονη βροχή στον Ταρλά και έκανε το 1-3..

Ο Αιολικός τώρα καλείται να βρει διοίκηση για να συνεχίσει του χρόνου στο τοπικό πρωτάθλημα Λέσβου…

Τα πράγματα πάντως φαίνονται δύσκολα καθώς κανένας δεν αναλαμβάνει την διοίκηση του Αιολικού…


Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Κάμπερ, Αλευράς, Μουτζούρης, Μανουσάκης, Τσαρτσίδης, Καδής, Πετρουζέλης, Διονυσάτος, Οψιμούλης, Γκόντζος, Γιοβάνης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μαχαίρας, Φίπε, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Τσέπε, Φωστέρης, Μασούρας, Μητσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κολοβός, Λούκας Ντε Σόουζα