Καταγγελία: Λέσβος:«Κουβαλάω τρόφιμα και νερό με τα χέρια για τα ζώα μου»

Την παρακάτω επώνυμη καταγγελία λάβαμε, όπου η κ Ξ. μας εξηγεί την απελπισία της εδώ και 20 μέρες να κουβαλάει τρόφιμα και νερό με κίνδυνο της ζωής της για τα ζώα της…
Σας δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία:

«ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ. ΛΕΓΟΜΑΙ  Ξ.Τ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ, ΑΠ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ Η ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΩ ΕΤΣΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.  ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ.ΦΛΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΡΩ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΣΗΚΩΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.»

Σχόλιο Στεφάνου Γεώργιος Δ/ντης LesvosPost.com

Είναι απίστευτα τα περιστατικά που συμβαίνουν μετά από 20!!! μέρες από την θεομηνία που έπληξε την Λέσβο τον περασμένο Δεκέμβριο.. Με την βοήθεια των Μ.Μ.Ε όλο και περισσότερα προβλήματα ανακαλύπτονται από την θεομηνία που έπληξε πριν 20 μέρες την Λέσβο που δείχνει ότι ο Δήμος Λέσβου και η Π.Ε Β. Αιγαίου δεν έχουν κάνει τίποτα μετά την θεομηνία…….Να βάλουμε μερικά ερωτήματα: 1) Που πήγε το 1000.000€ που έδωσε το κράτος για τν αποκατάσταση των ζημιών; 2) Αν θρηνήσουμε θύματα ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; 3) Το χαμένο εισόδημα των πολιτών από την Γεωργία και την κτηνοτροφία ποιος θα το καλύψει;;….Το ξέρουμε ότι απάντηση δεν πρόκειται να πάρουμε αλλά πιστεύουμε να ευαισθητοποιηθούν Δήμος και περιφέρεια  και να αποκαταστήσουν «ΣΥΝΤΟΜΑ» την Αγροτική οδοποιία της Λέσβου….!!!!!


Τα στοιχεία δεν τα δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους είναι όμως στην διάθεση των αρμόδιων για να λύσουν το θέμα της Κτηνοτρόφου..


"ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ".. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ…