Αναβολή στο Αιολικός-Κηφισιά…Λόγο απεργίας!!!!


Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό να διεξαχθεί το ματς του Αιολικού με την Κηφισιά, αφού μετά την αρχική αναβολή λόγω των καιρικών συνθηκών, σήμερα κινδυνεύει να μην πραγματοποιηθεί λόγω απεργίας.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για τις απολύσεις που επιφέρει το νέο μνημόνιο, έχουν επιδοθεί σε μια σειρά από ενέργειες τις τελευταίες ημέρες. Απεργίες, καταλήψεις σε δημοτικά κτίρια, εσχάτως και στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης.
Αν και η ΕΠΟ είχε προγραμματίσει για σήμερα τον εξ' αναβολής αγώνα της 7ης Αγωνιστικής του 8ου ομίλου, οι άνθρωποι του Αιολικού βρήκαν τις πόρτες κλειστές λόγω απεργίας. Και μπορεί τις προηγούμενες ημέρες το δημαρχιακό μέγαρο και άλλοι δημοτικοί χώροι να τελούσαν υπό κατάληψη χωρίς να επηρεάζεται η ομαλή διεξαγωγή της αγωνιστικής δράσης στις εθνικές κατηγορίες, σήμερα όμως το ματς του Αιολικού βρίσκεται κυριολεκτικα στον... αέρα.
Πλέον, το μπαλάκι περνά στα χέρια της ΕΠΟ, με τους ανθρώπους του Αιολικού να σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού κανείς από εκείνους δεν μπορεί να πάρει απόφαση να ανοίξει -ετσιθελικά- το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς, ενώ να σημειωθεί πως η αποστολή της Κηφισιάς βρίσκεται στην πόλη, περιμένοντας να διεξαχθεί το ματς.

Update

Οριστική είναι η αναβολή του παιχνιδιού, με το διαιτητικό τρίο να υπογράφει και τυπικά το Φύλλο Αγώνα έξω από τις κλειδωμένες πόρτες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης...

Ρεπορτάζ www.sportlesvos.gr