UPDATE 19:00 ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ!!!


UPDATE 19:00

Νεκρός είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο άτυχος 73χρονος Π.Ι οδηγός του Ι.Χ..

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Μυτιλήνης κατέληξε στα σοβαρά τραύματα του αμέσως μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.... Ο 49χρόνος οδηγός του Ι.Χ.Ε έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το πρώτο δελτίο τύπου της αστυνομίας

Σήμερα (20-12-2012) το μεσημέρι, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή «Ίππειος» της Λέσβου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 49χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. όχημα, οδηγούμενο από έναν 73χρονο ημεδαπό, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του ηλικιωμένου.


Η πρώτη δημοσίευση μας 15:37


Σήμερα το μεσημέρι είχαμε σφοδρή σύγκρουση 2 οχημάτων στο Ίππειος Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες πολιτών στο lesvospost.com Ι..ΧΦ στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένος με κατεύθυνση από τα Κεραμεία προς Αγιάσο έστριψε στην διασταύρωση για Ίππειος χωρίς να δει την αντίθετη πλευρά με αποτέλεσμα Ι.Χ.Ε που ερχόταν από τον δρόμο προς Αγιασο με μεγάλη ταχύτητα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ.Φ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που συμφωνά με τα όσα μας ανέφεραν κάτοικοι του Ιππείου ο θόρυβος να ακουστεί έως και το Χωριό.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν ένα Πυροσβεστικό όχημα και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου προσπαθούσαν επί ώρα να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο από το Ι.Χ.Φ

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που έχουμε  τα 2 αυτοκίνητα καταστραφήκαν ολοσχερώς ενώ οι δυο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης βαριά τραυματισμένοι σε όλο τους το σώμα..

Αναμένουμε το δελτίο τύπου της αστυνομίας ενώ να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πάρα πολλά δυστυχήματα στο παρελθόν και θεωρείται δρόμος καρμανιόλα λόγο της στενότητας του αλλά και των υπερβολικών ταχυτήτων που αναπτύσσουν οι οδηγοί.