Ανακοίνωση του ΣΦΑΜ για την κακή πορεία του Αιολικού


Μετά τη χθεσινή συντριβή,σε μια από τις ποιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του ΑΙΟΛΙΚΟΥ και μπροστά στην ποιο κρίσιμη (μέχρι την επόμενη )στιγμή της ιστορίας  του ο ΣΦΑΜ θέλει να θέσει παρακάτω ερωτήματα


1)Γιατί παρά τη μείωση του μπάτζετ,οι παίχτες παραμένουν απλήρωτοι?
2)Γιατί το καλοκαίρι επιλέχτηκε προπονητής με ημερομηνία λήξης?
3)Με ποιο κριτήριο επιλέχτηκαν παίχτες ανενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα και ακατάλληλοι για την ομάδα με αποτέλεσμα την σημερινή γύμνια στο ράστερ μας?
4)Γιατί μετά το πέρας της τελευταίας Γ.Σ.,ενώ υπήρξαν κάποιες δεσμευσεις,δε καταβλήθηκε η δέουσα προσπαθεί για τη συνεχεία της ομάδας ?
5)Τι περιμένουν όσοι επίσημα η ενεπισιμα έχουν δηλώσει ότι θα βοηθήσουν η θα αναλάβουν την ομάδα?

Ο ΣΦΑΜ σέβεται τους ανθρώπους που περνούν από τον ΑΙΟΛΙΚΟ και προσφέρουν όσο και όπως μπορεί ο καθένας ,έχουμε όμως την εντύπωση ότι κάποιοι από αυτούς με τις ενέργειες τους ακυρώνουν τη πρόσφορα τους.
Ως ΣΦΑΜ δεν αποποιούμαστε τις εύθηνες μας,ειμαστε και εμείς μέρος του προβλήματος αλλά εμείς δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την ομάδα ακόμα και όταν αυτή δεν υπήρχε.
Για μας ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ είναι ιδέα πέρα και πάνω από διοικησεις,παιχτες και προπονητές και αυτή την ιδέα θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.
Καλούμε τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα εντός και εκτός διοίκησης να πράξουν αυτό που πρέπει ώστε η ομάδα καταρχήν να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσει την προσπάθεια της για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Γ εθνική.

ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ..ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Από το aiolikos-fans.gr